Libnet.ro
UNICEF

10:30

Atac cu macete si topoare asupra unui fast-food din Buzau: Un grup de romi cere taxa de protectie de la patronul localului (FOTO)

B1 B1,
Atac cu macete si topoare asupra unui fast-food din Buzau: Un grup de romi cere taxa de protectie de la patronul localului (FOTO)

Scene halucinante in plina zi in Buzau! Un grup de sase cetateni de etnier roma a atacat cu macete, topoare sau bate un restaurant de tip fast-food in oras. Acestia l-au ranit pe patronul localului,. continuă pe B1

Atac cu cutitul la o terasa din Buzau. Un barbata fost injunghiatde mai multi necunoscuti

Un barbat, in varsta de 45 de ani, a fost injunghiat de mai multi necunoscuti, dupa o discutie in contradictoriu purtata la o terasa din municipiul Buzau. Conflictul, inceput in bar, s-a continuat pe.

Patronul unei pizzerii din Buzau, atacat in propriul restaurant

Patronul unei pizzerii din municipiul Buzau a fost ranit, luni, in timpul unui incident provocat de mai multe persoane, trei dintre acestea fiind identificate de politisti si conduse la audieri. Purtatoru.

Rusi suspectati de spionaj asupra unui laborator chimic elvetian

Doi agenti rusi sunt suspectati ca ar fi incercat sa spioneze un laborator chimic din Elvetia si au fost arestati in Olanda pentru ca apoi sa fie expulzati la inceputul acestui an, informeaza ziarul elvetian Tages Anzeiger, scrie Reuters.

Un barbat din Buzau a uitat unde si-a parcat masina si a sunat Politia. Ce a urmat

Caz demn de filmele de comedie in Buzau. Un barbat a uitat unde si-a parcat masina, a crezut-o furata si a sunat la politie. A gasit-o abia dupa trei zile, ajutat de fortele de ordine. Barbatul este din.

Tragedie intr-o familie din Buzau. Un copil de doi ani a murit intr-un incendiu

Un copil in varsta de doi ani din localitatea buzoiana Ramnicelu a decedat, vineri, intr-un incendiu care a cuprins mai multe locuinte si anexe. Potrivit reprezentantului Inspectoratului pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )