Libnet.ro
UNICEF

10:15

Atac terorist la Londra. Atacatorul fusese recent eliberat din inchisoare

Adevărul Adevărul,
Atac terorist la Londra. Atacatorul fusese recent eliberat din inchisoare

Barbatul care a injunghiat mai multe persoane in cartierul londonez Streatham si a fost ulterior impuscat de politie fusese recent eliberat din inchisoare, fiind condamnat pentru infractiuni in legatura cu terorismul. continuă pe Adevărul

VIDEO Atac terorist la Londra: Trei persoane, ranite Atacatorul a murit, dupa ce a fost impuscat de politie Barbatul era sub supravegherea politiei - UPDATE

Politia britanica a impuscat un barbat in sudul Londrei intr-un incident considerat ca fiind terorist, trei ce doua persoane au fost injunghiate, relateaza Reuters. Doua persoane au fost ranite de o femeie care i-a atacat cu un cutit in Belgia.

VIDEO Atac terorist la Londra. Momentul in care politia l-a neutralizat pe atacator

Un nou atac de natura terorista a provocat teroare la Londra. Datorita interventiei prompte a politiei, atacul nu s-a transformat intr-o baie de sange. Un martor de la fata locului a facut public momentul sosirii primului echipaj de politiei si anihilarii atacatorului.

FOTO VIDEO Atac terorist la Londra. Un barbat inarmat cu un cutit a provocat teroare printre trecatori

Mai multe persoane au fost injunghiate duminica la pranz in cartierul londonez Streatham. Politia a intervenit de urgenta si l-a impuscat pe atacator.

Atac terorist in Londra. Mai multi oameni ar fi fost injunghiati pe strada

Politia britanica a impuscat un barbat in Streatham, in sudul Londrei, in ceea ce a calificat drept un incident de natura terorista in care se crede ca mai multi oameni au fost injunghiati, a anuntat duminica Politia Metropolitana, citata de Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )