Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atacul din trenul Amsterdam-Paris: Suspectul a fost oficial identificat

Hotnews Hotnews,
 Atacul din trenul Amsterdam-Paris: Suspectul a fost oficial identificat

Suspectul atacului armat comis vineri intr-un tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris a fost oficial identificat ca fiind Ayoub El Khazzani, cetateanul marocan semnalat de serviciile de informatii spaniole ca apartinand miscarii islamiste radicale, a informat sambata o sursa din politie citata de AFP. continuă pe Hotnews

Atacul din trenul Amsterdam-Paris: Suspectul a fost oficial identificat - Ayoub El Khazzani, cetatean marocan

Suspectul atacului armat comis vineri intr-un tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris a fost oficial identificat ca fiind Ayoub El Khazzani, cetateanul marocan semnalat de serviciile de informatii spaniole ca apartinand miscarii islamiste radicale, a informat sambata o sursa din politie citata de AFP.

VIDEO Atacul din trenul Amsterdam-Paris: Suspectul a fost oficial identificat - Ayoub El Khazzani, cetatean marocan

Suspectul atacului armat comis vineri intr-un tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris a fost oficial identificat ca fiind Ayoub El Khazzani, cetateanul marocan semnalat de serviciile de informatii spaniole ca apartinand miscarii islamiste radicale, a informat sambata o sursa din politie citata de AFP.

Teroristul din trenul Amsterdam-Paris a fost oficial identificat

Autorul atacului terrorist de vineri, din trenul care mergea de la Amsterdam spre Paris, a fost azi oficial identificat, anunta Agerpres, citand AFP.

Curajul i-a transformat in eroi: Trei soldati americani au reusit sa opreasca atacul din trenul Amsterdam-Paris

Autorul atacului armat din Franta, un marocan, a fost imobilizat, inainte de a face mai multe victime, de catre trei americani. Pasageri ai trenului care circula intre Amsterdam si Paris, barbatii nu au stat prea.

Atacatorul din trenul Amsterdam-Paris, suspectat de apartenenta la miscarea islamista radicala - ministrul francez de interne/ El a calatorit in Siria - serviciile spaniole

Barbatul puternic inarmat arestat vineri in Franta, dupa ce a deschis focul la bordul unui tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris, este suspectat de apartenenta la miscarea islamista radicala, a declarat sambata ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, care a subliniat insa ca identitatea acestuia trebuie inca stabilita in mod oficial, transmite AFP. UPDATE: Suspectul a calatorit din Franta in Siria serviciile antitero spaniole).

VIDEO Marturia unuia dintre soldatii ce au dezarmat teroristul din trenul Amsterdam-Paris: Se tot ruga de noi sa-i dam Kalashnikovul inapoi, dar am continuat sa-l snopim in bataie

Teroristul marocan care a fost placat si dezarmat de soldati americani dupa ce a deschis focul in trenul ce mergea catre Paris s-a rugat de ei sa-i dea Kalashnikovul inapoi inainte ca soldatii sa-l bata pana l-au lasat inconstient, scrie Daily telegraph.

Incident armat in Franta. Suspectul a fost oficial identificat

Suspectul atacului de vineri din trenul francez al companiei Thalys a fost oficial identificat ca fiind Ayoub El Khazzani, cetatean marocan, acesta fiind semnalat de serviciile de informatii spaniole ca apartinand miscarii islamiste radicale, informeaza AFP si Le Figaro.

Autorul atacului din trenul Thalys a fost identificat

Barbatul care a incercat sa deschida focul la bordul unui tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris vineri seara, dar care a fost imobilizat de pasageri, a fost identificat sambata de politie ca fiind Ayoub .

Marturii din trenul groazei: Am auzit un foc de arma si un geam spart...

Tinerii americani care l-au imobilizat pe barbatul ce pare ca voia sa comita un masacru, vineri, intr-un tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris, au povestit acest episod nebun in fata camerelor de luat vederi ale.

Atentatul din trenul Thalys. Dezvaluirile eroilor care au oprit un masacru

Barbatii care au reusit sa il imobilizeze pe tanarul ce parea ca voia sa comita un masacru, vineri, intr-un tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris, au povestit cum au reusit sa reactioneze atat de rapid.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )