Libnet.ro
UNICEF

19:15

Atacuri asupra primarilor din Ucraina: edilul din Kremenciuk a fost ucis, iar asupra casei celui din Liov a fost trasa o racheta antitanc

Adevărul Adevărul,
Atacuri asupra primarilor din Ucraina: edilul din Kremenciuk a fost ucis, iar asupra casei celui din Liov a fost trasa o racheta antitanc

O racheta antitanc a fost trasa asupra casei primarului din orasul Liov, in vestul Ucrainei, au anuntat sambata autoritatile, deschizand o ancheta pentru comiterea unui atentat terorist, in timp ce edilul Kremenciukului a fost impuscat sambata, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Uniunea Europeana ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii implicati in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat, sambata, pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina,.

Un nou embargo al Rusiei: importurile de lactate din Ucraina, limitate

Rusia va limita, incepand de luni, importurile de produse lactate din Ucraina, evocand riscuri sanitare, in contextul in care Ucraina incearca o apropiere comerciala de Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

Rusia a decis sa limiteze importurile de produse lactate din Ucraina

Rusia a decis sa limiteze, incepand de luni, importurile de produse lactate ce provin din Ucraina, evocand riscuri sanitare, in contextul in care Ucraina actioneaza in vederea unei apropieri comerciale de.

UE ii sanctioneaza pe sefii serviciilor rusesti de informatii pentru implicarea in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina, potrivit Jurnalului oficial al UE, relateaza AFP, scrie.

UE sanctioneaza sefii serviciilor rusesti de informatii pentru implicarea in criza din Ucraina

Uniunea Europeana i-a sanctionat sambata pe sefii serviciilor rusesti de informatii si pe mai multi membri din conducerea Consiliului rus de Securiate pentru implicarea acestora in criza din Ucraina, potrivit.

Subiectele zilei: Povestea miliardarului filantrop care viseaza la refacerea Imperiul Rus, acuzat ca finanteaza actiunile separatistilor din Ucraina; Fiscul i-a luat lui Borcea 1,2 milioane de dolari. Fratii Becali au scapat: 0 lei; Marii absenti de la C

Cine este Diavolul, rusul pe care serviciile secrete din Ucraina il acuza pentru tragedia zborului MH17. Serviciile secrete ucrainene au dat publicitatii inregistrarea unei conversatii telefonice dintre doi separatisti, cu doua minute inainte. Refugiat in Romania: In Siria ne taia capul pe loc, aici murim incet. Izgoniti de razboiul care le dezbina tara, refugiati sirieni si repatriati romani cauta salvarea in Romania. Aici gasesc insa o ambasada ostila, un ajutor infim din partea statului.

Rusia interzice importurile de lactate din Ucraina

Autoritatea centrala de supraveghere a sigurantei alimentare din Rusia a interzis toate importurile de produse lactate din Ucraina, decizia urmand a intra in vigoare de la inceputul saptamanii viitoare, transmite The Moscow Times.

UE va importa 40.553 tone de grau din Ucraina

Uniunea Europeana a acordat licente pentru importul a 40. 553 de tone de grau din Ucraina pentru care nu se platesc taxe vamale ca parte a contractului de liber schimb incheiat intre UE si Kiev, potrivit datelor oficiale prezentate marti preluate de presa internationala.

VIDEO Time, reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina: Tarul secolului 21, Vladimir Putin, stapaneste arta intunecata de a dezvolta probleme pe care doar el le poate rezolva

Revista americana Time a publicat un reportaj impresionant despre catastrofa aviatica din Ucraina, in care si-au pierdut viata 298 de oameni, dupa prabusirea unui avion Boeing 777, cel mai probabil in urma unui atac cu racheta sol-aer.

Un jurnalist britanic care lucreaza pentru Russia Today a fost expulzat din Ucraina

Un jurnalist britanic care lucreaza pentru postul de televiziune Russia Today RT) in Ucraina a declarat sambata ca a fost expulzat din aceasta tara si i s-a interzis intrarea pe teritoriul ucrainean timp de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )