Libnet.ro
UNICEF

22:00

Atentat la o instanta din Milano, soldat cu cel putin un mort

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atentat la o instanta din Milano, soldat cu cel putin un mort

Un barbat a deschis, astazi, focul in Palatul de Justitie din Milano, ucigand cel putin o persoana si ranind alte doua, scrie The Telegraph, citand oficiali din politie si justitie. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Trei morti, intr-un schimb de focuri la Palatul de Justitie din Milano. Atacatorul a fost prins

UPDATE: Autorul atacului armat comis joi in Palatul de Justitie din Milano, soldat cu trei morti, intre care un judecator si un avocat, a fost prins de carabinieri intr-o localitate din apropiere, relateaza Corriere della Sera in editia electronica, potrivit Mediafax.

UPDATE: Patru morti, intr-un schimb de focuri la Palatul de Justitie din Milano. Atacatorul a fost prins

UPDATE: Autorul atacului armat comis joi in Palatul de Justitie din Milano, soldat cu trei morti, intre care un judecator si un avocat, a fost prins de carabinieri intr-o localitate din apropiere, relateaza Corriere della Sera in editia electronica, potrivit Mediafax.

Atac armat la Palatul de Justitie din Milano. Trei persoane, printre care un judecator, au fost ucise

Autorul atacului armat comis, joi, in Palatul de Justitie din Milano, soldat cu trei morti, intre care un judecator si un avocat, a fost prins de carabinieri intr-o localitate din apropiere, relateaza Corriere.

Focuri de arma in Palatul de Justitie din Milano: S-au inregistrat doi morti si un ranit (VIDEO)

Un barbat a tras joi mai multe focuri de arma in Palatul de Justitie din Milano, informeaza B1 TV. Accidentul s-a soldat cu doi morti si un ranit. Barbatul era parte dintr-un proces in cadrul caruia era acuzat.

Gruparea Statul Islamic sapa in Siria o transee de cel putin 70 de kilometri pentru a se apara de un adversar misterios

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a fost atacata in ultimele luni in nord-estul Siriei si de un inamic pe care deocamdata nu l-a identificat, astfel ca a decis sa sape o transee lunga de cel putin 70 de kilometri pentru a-si proteja pozitiile, relateaza joi agentia EFE, citata de Agerpres.

Cel putin 24 de morti intr-un accident de autocar produs in Bangladesh

Cel putin 24 de oameni au murit intr-un accident de autocar produs joi in centrul statului Bangladesh, informeaza Business Standard. Accidentul a avut loc in districtul Faridpur, situat in centrul.

Bangladesh: Cel putin 24 de morti intr-un accident de autocar

Cel putin 24 de oameni au murit intr-un accident de autocar produs, joi, in centrul statului Bangladesh, informeaza Mediafax.

Un avion usor s-a prabusit in statul american Illinois. Cel putin cinci persoane au murit

Cel putin cinci persoane au murit dupa ce un avion usor s-a prabusit in statul american Illinois, anunta surse citate de site-ul ziarului USA Today. Avionul de tip Cessna 414 avea la bord cinci .

Yemen: Cel putin 53 de morti in confruntarile din orasul Aden

Cel putin 53 de persoane, intre care 17 civili, si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore in luptele din orasul Aden sudul Yemenului) dintre rebelii siiti si sustinatori ai sefului statului yemenit,.

Masa de Paste ii costa pe romani cel putin 400 de lei

Masa traditionala de Paste poate ajunge sa scoata romanilor din buzunare sume pornind de la 400 de lei in cazul in care ingredientele sunt achizitionate din supermarket si pregatite acasa. Daca se apeleaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )