Libnet.ro
UNICEF

16:01

Atentat sinucigas. Sunt cel putin 11 morti si 13 raniti

Antena3 Antena3,
Atentat sinucigas. Sunt cel putin 11 morti si 13 raniti

Cel putin 11 soldati au fost ucisi si alti 13 raniti intr-un atentat sinucigas revendicat de talibanii pakistanezi asupra unei tabere a armatei din nord-vestul Pakistanului, transmite AFP. Un ofiter se. continuă pe Antena3

Italia: Un barbat a deschis focul asupra trecatorilor la Macerata. Cel putin patru persoane ranite

Un barbat a deschis focul asupra trecatorilor, sambata, in localitatea Macerata, din centrul Italiei, cel putin patru persoane fiind ranite, relateaza News. ro.

Doua elicoptere militare s-au prabusit in Franta. Sunt mai multe victime - VIDEO

Doua elicoptere militare s-au ciocnit in sudul Frante,i accidentul soldandu-se cu cel putin cinci morti, noteaza BBC. Accidentul a avut loc deasupra lacului Carces, in apropiere de St.

Doua elicoptere militare s-au ciocnit in sudul Frantei. Cel putin cinci persoane au murit

Doua elicoptere militare s-au ciocnit in sudul Frantei, accidentul soldandu-se cu cel putin cinci morti, noteaza BBC.

Cel putin 13 raniti, intre care patru intre viata si moarte, in incaierari intre migranti afgani si africani la Calais; Collomb anunta ca se duce la fata locului

Cel putin 13 migranti au fost raniti, dintre care patru - impuscati - se aflau intre viata si moarte joi seara, in urma mai multor incaierari intre migranti afgani si africani care au izbucnit joi in mai multe locuri la Calais, a declarat Parchetul din Boulogne-sur-Mer pentru AFP.

Gheorghe, PayU: Legislatia in eCommerce? Veche de cel putin zece ani...

Piata de eCommerce autohtona va evolua anul acesta pana la 3,5 miliarde de euro, de la 2,8 miliarde de euro in 2017. Anul precedent, piata eCommerce a evoluat cel mai rapid de pe intreg continentul, puncteaza Elena Gheorghe, business development.

Tragedie in aer, dupa ce doua elicoptere s-au ciocnit! Cel putin cinci oameni si-au pierdut viata

Accident aviatic in urma cu putin timp, in Franta! Doua elicoptere s-au ciocnit, iar in urma impactului, cel putin cinci persoane si-au pierdut viata. Accidentul aviatic s-a petrecut deasupra lacului C.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3951 seconds )