Libnet.ro
UNICEF

15:15

Atentatele din Paris: Povestea tanarului roman mort, publicata in Le Monde

România Liberă România Liberă,
Atentatele din Paris: Povestea tanarului roman mort, publicata in Le Monde

Publicatia franceza Le Monde publica povestea tanarului roman mort in atentatele de la Paris. continuă pe România Liberă

Atentatele din Paris: Atacurile islamofobe din Marea Britanie, in crestere cu 300 %

Dupa atentatele din Paris, circa 115 agresiuni islamofobe s-au inregistrat in Marea Britanie, ceea ce reprezinta o crestere de 300%, a indicat luni asociatia specializata Tell Mama.

Daily Mail a platit 50.000 de euro pe o inregistrare de la ATENTATELE din Paris

Jurnalisti ai publicatiei Daily Mail au cumparat cu 50. 000 de euro o inregistrare video din timpul atentatelor din Paris.

SUA: Avertizare internationala de calatorie, dupa atentatele din Paris

Departamentul de Stat al SUA a emis o alerta de calatorie internationala pentru toti americanii pana pe 24 februarie 2016, in conditiile in care autoritatile se tem ca gruparile jihadiste planuiesc un nou atac dupa masacrul de la Paris, informeaza CNN.

Atentatele din Paris: Stapanul lui Diesel a dezvaluit cum a murit cainele politist in Saint-Denis

Stapanul cainelui politist care a fost omorat in timpul asaltului de la Saint-Denis a explicat, la postul de radio francez RMC, imprejurarile care au dus la moartea femelei de ciobanesc belgian, Diesel.

Circulatia METROULUI din Paris a fost intrerupta din motive de SECURITATE

Traficul pe cinci linii ale retelei de metrou din Paris a fost intrerupt, marti, pentru scurt timp, din motive de securitate.

SCANDAL in Franta. Un preot francez, despre victimele din Paris: Erau siamezii teroristilor

Un preot catolic francez, Herve Benoit, a starnit un val de critici in Franta, dupa ce a scris, intr-un editorial, ca victimele din Paris erau siamezii teroristilor si ca si-au meritat soarta, pentru ca au participat la concertul trupei rock Eagles of Death Metal, care l-a chemat pe Satana.

VIDEO. Celine Dion a cantat in memoria victimelor atentatelor din Paris

Celebra interpreta Celine Dion a cantat, duminica, melodia Hymne a lamour in memoria victimelor atentatelor din Paris, la American Music Awards 2015.

Ministrul german de Externe, DEZVALUIRI despre noaptea atentatelor din Paris

Ministrul de Externe german, Frank-Walter Steinmeier, care se afla pe Stade de France alaturi de presedintele francez, Francois Hollande, in noaptea atentatelor din Paris, a dezvaluit ca Hollande a fost in stare de soc cand a aflat ce s-a intamplat, dar si-a pastrat concentrarea si hotararea.

Portretul tanarului roman care asculta rock. Explicatiile stiintifice ale unui psihiatru care desfiinteaza miturile despre satanisti: Sunt foarte creativi

Tragedia din Colectiv a provocat si discutii aprinse referitoare la muzica rock, diverse voci, inclusiv din randul Bisericii, acuzand ca victimele incendiului ar fi pacatuit prin faptul ca erau la un concert rock. Psihiatrul Laura Jijie a facut, pentru Adevarul, un profil al tinerilor atrasi de acest gen muzical, aratand, in baza unor studii, de ce prejudecatile cu privire la comunitatile rock sunt nefondate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )