Libnet.ro
UNICEF

09:45

Atentie, soferi! Ceata densa ingreuneaza traficul pe A2, intre Fetesti si Cernavoda

Adevărul Adevărul,
Atentie, soferi! Ceata densa ingreuneaza traficul pe A2, intre Fetesti si Cernavoda

Ceata densa pune probleme participantilor la trafic, in special pe Autostrada Soareului, pe tronsonul Fetesti-Cernavoda. Pe aceasta portiune, vizibilitatea scade si sub 50 de metri, iar carosabilul este umed. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare in acest sens pentru mai multe judete din sudul tarii, printre care si Calarasi. continuă pe Adevărul

Infotrafic: Ceata densa pe Autostrada Soarelui si pe drumurile din patru judete, traficul se desfasoara cu dificultate

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier se desfasoara vineri seara cu dificultate, in conditii de ceata densa, pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Constanta, pe aceasta portiune vizibilitatea scazand si sub 50 de metri.

CEATA DENSA intre Fetesti si Cernavoda.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca vineri dimineata traficul rutier se desfasoara cu dificultate, in conditii de ceata densa pe Autostrada Soarelui, intre Fetesti si Cernavoda, anunta Mediafax. Pe aceasta portiune vizibilitatea scade si sub 50 de metri, iar carosabilul este umed. Pentru a preintampina producerea accidentelor grave, conducatorii auto sunt sfatuiti sa conduca prudent, cu viteza redusa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )