Libnet.ro
UNICEF

06:45

Atentionare Cod Galben de ninsoare si intensificari ale vantului in Bucuresti si 5 judete, pana la ora 1:00

Hotnews Hotnews,
 Atentionare Cod Galben de ninsoare si intensificari ale vantului in Bucuresti si 5 judete, pana la ora 1:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare imediata Cod Galben de ninsoare si intensificari ale vantului, valabila intre orele 19:00 si 1:00 pentru municipiul Bucuresti, judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman si vestul judetelor Calarasi si Ialomita. Potrivit meteorologilor, in judetul Teleorman in ultimele ore s-a depus un strat de zapada de circa 5 cm. continuă pe Hotnews

UPDATE. Atentionare COD GALBEN de vant puternic in Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila. Rafalele pot ajunge la viteze de peste 75 km/h. Copaci cazuti pe carosabil si masini. Un TIR s-a rasturnat pe A2

Meteorologii au emis, vineri dupa-amiaza, avertizare cod galben de vant puternic pentru Municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Buzau si Braila. Avertizarea este valabila pana la ora 20.

Cod Galben de vant puternic si racire accentuata in Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN, valabila si pentru judetul Dambovita, pentru intervalul 23. 10 ora 23. 2014 ora 23. Fenomenele vizate sunt ploi insemnate cantitativ, precipitatii mixte, intensificari ale vantului, racire accentuata.

UPDATE Cod galben de vant puternic in Bucuresti si alte cinci judete, pana la ora 20.00/ In Capitala ninge

Capitala si alte cinci judete se afla sub atentionare cod galben de vant puternic, valabila pana la ora 20. 00, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. 45 In Capitala a inceput sa ninga. Este prima ninsoare din acesta toamna.

COD GALBEN DE NINSOARE: Mai multe judete din tara, sub avertizare

Capitala si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Calarasi si Ialomita sunt, de sambata seara, pana duminica, la ora 01. 00, sub avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic, stratul de zapada care se va depune in aceste zone putand ajunge la zece.

AVERTIZARE: Cod galben de NINSOARE

Capitala si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Calarasi si Ialomita sunt, de sambata seara, pana duminica, la ora 01. 00, sub avertizare cod galben de ninsoare si vant puternic .

Avertizare cod galben de vant in Bucuresti si alte sapte judete

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si alte sapte judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Codul este valabil intre orele 20:00.

Cod galben de ploi in Maramures. Vremea se va raci accentuat si va ninge la munte

Judestul Maramures se va afla incepand cu data de 23 octombrie, ora 23:00 sub o avertizare de cod galben de ploi care va fi valabila pana in data de 24 octombrie, ora 23:00. in acest interval de timp sunt asteptate ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatsii mixte si racire accentuata a vremii.

ATENTIONARE ANM: Stratul de zapada va ajunge la 10 centimetri. Cod galben de NINSORI in Bucuresti si cinci judete

Update 19. 13 - Meteorologii au emis, sambata, Cod galben de ninsori pentru Bucuresti si sudul tarii, valabil pana la ora 01. Avertizarea este valabila si pentru judeteleIlfov, Giurgiu, Teleorman,.

UPDATE Cod galben de ploi pana vineri, in mai multe judete din tara. La munte si in Moldova sunt asteptate ninsori

Sud-estul tarii se afla, de miercuri seara si pana joi dimineata, sub Cod galben de ploi iar vremea va trece printr-o racire accentuata. Mai mult, incepand de joi seara, avertizarea de Cod galben se va extinde la mai multe judete din tara, fiind anuntate cantitati de precipitatii ce vor depasi 30 de litri pe metru patrat. Specialistii au anuntat ca in zonele de munte si in nordul Moldovei sunt asteptate ninsori.

A venit iarna! Ninge abundent la Botosani. Nordul judetului se afla sub avertizare de cod galben

A venit si prima ninsoare la Botosani. Ninge abundent fara sa se depuna insa un strat de zapada. in nordul judetului insa, temperaturile fiind mai scazute se inregistreaza si depuneri de nea. in orice caz Botosaniul a intrat sub incidenta de cod galben de ninsori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )