Libnet.ro
UNICEF

05:15

Atentionarea MAE pentru romanii care calatoresc in Brazilia.

România Liberă România Liberă,
Atentionarea MAE pentru romanii care calatoresc in Brazilia.

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare pentru romanii care calatoresc in Brazilia sau se afla pe teritoriul acestui stat cu privire la protestele violente care au avut loc in marile orase braziliene in ultimele zile, informeaza Mediafax. Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Brazilia sau se afla pe teritoriul acestui stat asupra faptului ca in marile orase braziliene - Sao Paulo, Rio de Janiero, Brasilia, Belo Horizonte, . continuă pe România Liberă

Divortul la primarie nu mai este gratuit: O noua lege prevede o taxa de 500 de lei pentru cuplurile care se despart

Divortul adminstrativ nu mai este gratuit inRomania. O noua lege adoptata prevede insitutirea unei taxe de 500 de lei pentru cuplurile care decid sa se desparta pe cale amiabila prin intermediul ofiterului.

MAE atentioneaza romanii asupra protestelor violente din Brazilia

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Brazilia sau se afla pe teritoriul acestui stat asupra faptului ca in marile orase braziliene Sao Paulo, Rio de .

Propunerea MAE pentru postul de ambasador in Israel, Andreea Pastarnac, avizata de comisiile parlamentare

Propunerea Ministerului Afacerilor Externe pentru postul de ambasador al Romaniei in Israel, Andreea Pastarnac, a primit, amrti, avizul pozitiv al comisiilor parlamentare de politica externa, relateaza.

Noi reguli pentru soferi. Ce patesc romanii care depasesc viteza in tarile UE

Soferii romani care sunt prinsi ca depasesc viteza in tarile Uniunii Europene nu vor mai scapa de amenda. Sanctiunea va fi trimisa acasa, in urma unei legi adoptate de Parlamentul Romaniei. Reglementarea.

Kisai Intoxicated Un ceas pentru ametitii care se urca la volan

Tokyoflash a lansat un ceas, Kisai Intoxicated, care ii ajuta pe cei care pleaca de la o bauta sa verifice nivelul alcolemiei si sa decida daca se mai urca sau nu la volan. In ultima vreme, tot mai des vedem persoane care ies din baruri, restaurante sau cluburi, care, indiferent de cantitatea de alcool consumat, sar in masini, demareaza in tromba, iar consecintele pot fi, din pacate, foarte urate. Kisai Intoxicated poate masura starea de ebrietate, avand un senzor care .

Ungaria a adoptat legea impune restrictii pentru strainii care vor cumpara terenuri agricole

Parlamentul ungar a adoptat o lege care impune restrictii cetatenilor straini care doresc sa cumpere terenuri, relateaza AFP. Noua masura, votata de 253 de deputati, va intra in vigoare de la 1 mai 2014. in.

Amenintari in PDL, pentru cei care nu dau bani. Partidul are datorii de 1,5 milioane euro

Trecerea in opozitie a adus PDL-ului datorii de 1,5 milioane de euro. Din cauza ca partidul nu mai este la fel de bogat ca altadata si singurii care castiga mai mult sunt europarlamentarii, acestia au primit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )