Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ateul Julian Barnes, in intimitatea celor mai frumoase tablouri ale lumii

Adevărul Adevărul,
Ateul Julian Barnes, in intimitatea celor mai frumoase tablouri ale lumii

Cu ochii larg deschisi, un nou volum care poarta semnatura lui Julian Barnes, va fi publicat in curand la Editura Nemira, in seria de autor dedicata celebrului scriitor britanic. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase orase din Franta: sase destinatii aparte, care nu se afla pe lista celor luate cu asalt de turisti

Cele mai frumoase orase din Franta. Nu este nicio surpriza faptul ca Franta a detinut o perioada lunga de timp titlul de cea mai vizitata tara a lumii. in general, ea este vizitata pentru aceleasi obiective, deja arhi-cunoscute, care, in mare parte, se regasesc in Paris. Sau in alte orase turistice consacrate precum Nisa, Lyon, Marsilia, Cannes, Bordeaux, Strasbourg, Monaco sau Avignon.

BAFTA 2016: Cele mai frumoase, amuzante si stanjenitoare momente ale galei FOTO VIDEO

Drama The Revenant a dominat gala BAFTA 2016, cucerind cele mai importante trofee intr-o ceremonie din care nu au lipsit momentele emotionante, amuzante, dar si stanjenitoare.

Au fost alese Cladirile anului: cum arata cele mai frumoase edificii noi din lume FOTO VIDEO

Arhitectii incearca sa isi depaseasca, de la an la an, limtele in materie de design si se pare ca reusesc acest lucru, daca este sa luam in calcul cladirile cele mai apreciate la nivel mondial. Cei ce le-au votat nu sunt nimeni altii decat pasionatii de arhitectura.

Mesaje de Ziua indragostitilor: cele mai frumoase declaratii de dragoste

Mesaje de Ziua indragostitilor. in preajma zilei de 14 februarie, de Ziua indragostitilor, romantismul uitat pe tot parcursul anului iese la iveala. Chiar daca de preferat sunt declaratiile romantice autentice, spuse din inima, pentru persoanele mai putin inspirate propunem o serie de mesaje de iubire menite sa incalzeasca sufletul celui iubit.

Ramnicu Valcea, locul 25 in topul celor mai bune orase pentru afaceri

Municipiul Ramnicu Valcea se claseaza pe locul 25 in topul Forbes - 40 cele mai bune orase pentru afaceri. Cea mai puternica companie din Ramnic are ca domeniu de activitatea fabricarea painii si a produselor de patiserie.

Topul celor mai romantice recorduri din lume: cat a durat cel mai lung sarut si cat de inalti erau cei mai scunzi indragostiti

Cel mai mare mozaic din batoane de ciocolata si cel mai lung sarut se numara printre cele mai romantice recorduri din lume, conform unui clasament realizat de The Guinness World Records, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )