Libnet.ro
UNICEF

22:30

ATP Qatar: Rafael Nadal a castigat primul turneu din 2014

Hotnews Hotnews,
 ATP Qatar: Rafael Nadal a castigat primul turneu din 2014

Rafael Nadal a castigat turneul ATP din Qatar pentru prima data in cariera), dupa ce l-a invins pe Gael Monfils. Cap de serie numarul unu, spaniolul s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 6-75), 6-2. continuă pe Hotnews

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a castigat turneul de la Doha

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 1, a castigat, sambata, turneul de la Doha, dotat cu premii in valoare totala de 1. 910 dolari, informeaza AFP. Nadal l-a invins in finala pe.

Doha: Finala turneului de tenis ATP se disputa astazi intre Rafael Nadal si Gael Monfils

Finala turneului de tenis ATP, din capitala Qatarului, Doha, cu premii de peste un milion de dolari, se disputa astazi, intre spaniolul Rafael Nadal, cap de serie 1, si francezul Gael Monfils, potrivit surselor de presa.

Tenis: Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de la Doha

Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a calificat vineri in finala turneului de la Doha Qatar), potrivit Agerpres. Spaniolul l-a invins cu emotii pe germanul Peter Gojowczyk, jucator venit din calificari, in trei.

Romania-Ucraina, scor 3-2, in primul meci din preliminariile CM de volei feminin din 2014

Nationala de volei feminin a Romaniei a invins, vineri, la Ankara, reprezentativa similara a Ucrainei, cu scorul de 3-2. Acesta este primul meci din grupa I preliminara a Campionatului Mondial din 2014, relateaza .

ATP Qatar: Victor Hanescu, in sferturi dupa ce l-a invins pe Fernando Verdasco

Victor Hanescu s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Qatar, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Fernando Verdasco, cap de serie numarul opt. A fost 4-6, 7-6 7) si 6-2 pentru jucatorul roman.

Chiriches, evolutie oscilanta in primul meci din 2014

Fundasul Vlad Chiriches a trecut cu bine primul test al noului an chiar pe Old Trafford contra campioanei Manchester United.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )