Libnet.ro
UNICEF

22:16

Atrocitatile comise de teroristii de la Statul Islamic, Al-Qaida si Boko Haram, denuntate intr-un raport al SUA

Antena3 Antena3,
Atrocitatile comise de teroristii de la Statul Islamic, Al-Qaida si Boko Haram, denuntate intr-un raport al SUA

Un raport anual pivind drepturile omului publicat joi de Departamentul de Stat american denunta atrocitatile si brutalitatea unor grupari armate islamiste, fiind mentionate in special organizatia Stat. continuă pe Antena3

Statul Islamic continua atrocitatile. Teoristii CRUCIFICA minorii care nu au respectat postul de Ramadan

Gruparea terorista Statul Islamic SI) crucifica minorii care nu au respectat postul de Ramadan si ineaca spioni intr-o cusca.

Teroristii din Statul Islamic, vanati in online de Europol

Agentia de politie europeana Europol va infiinta o echipa de politie pentru urmarirea si blocarea conturilor ce au legatura cu Statul Islamic SI) de pe retelele de socializare.

Statul Islamic emite propria moneda in teritoriile pe care le controleaza

Statul Islamic a inceput sa emita propria moneda, denumita dinarul islamic, a declarat un activist sirian, citat de Daily Telegraph , in editia electronica.

Siria: Statul Islamic a decapitat 12 rebeli sirieni in apropiere de Damasc

Gruparea Statul Islamic a publicat joi imagini cu decapitarea a 12 barbati prezentati ca fiind membri ai gruparilor rebele rivale siriene in regiunea Damasc, informeaza AFP. inregistrarea video cuprinde.

Statul Islamic a ocupat doua orase din nordul Siriei

Gruparea terorista Statul Islamic SI) a lansat atacuri pe doua fronturi in nordul Siriei, ocupand pentru a doua oara orasul kurd Kobane si o parte din orasul Hasakah, informeaza Al Jazeera.

Sondaj: 60% dintre americani vor ca trupele SUA sa combata Statul Islamic in Irak

60% dintre cetatenii americani sunt de acord cu trimiterea de trupe in Irak pentru a lupta impotriva militantilor din Statul Islamic SI), releva un sondaj de opinie initiat de Wall Street Journal WSJ) si NBC.

Gruparea Statul Islamic si-a gasit aliati si in Rusia

Gruparea Statul Islamic si-a gasit aliati si in Rusia. Militantii islamisti din patru regiuni din Caucazul rusesc au jurat credinta gruparii teroriste, potrivit unui mesaj audio postat online. in.

Islamisti din Caucazul rusesc au jurat credinta gruparii teroriste Statul Islamic

Militanti islamisti din patru regiuni din Caucazul rusesc - Daghestan, Cecenia, Ingusetia si Kabardino-Balkaria - au jurat credinta gruparii teroriste Statul Islamic SI), potrivit unui mesaj audio postat online, relateaza postul radio Free Europe/Radio Liberty RFE/RL) in pagina electronica.

Statul Islamic a publicat imagini cu monedele pe care le va pune in circulatie in teritoriile cucerite

Gruparea Statul Islamic a publicat pe internet fotografii cu monedele din aur pe care sustine ca le-a introdus in teritoriile pe care le controleaza in Siria si Irak, informeaza agentia EFE. in imagini postate.

SUA denunta atrocitatile comise de gruparile teroriste

Un raport anual pivind drepturile omului publicat, joi, de Departamentul de Stat american denunta atrocitatile si brutalitatea gruparilor armate islamiste .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )