Libnet.ro
UNICEF

01:05

AUDIO Ricky Martin revine cu primul single din 2015! Vezi aici cum suna balada Disparo al Corazon

Devorator Monden Devorator Monden,
AUDIO Ricky Martin revine cu primul single din 2015! Vezi aici cum suna balada Disparo al Corazon

Ricky Martin incepe noul an in forta! Se pregateste de lansarea albumului A Quien Quiera Escuchar, ce urmeaza sa fie. continuă pe Devorator Monden

Primul smartphone modular va fi disponibil din 2015. Afla unde va fi lansat

Potrivit publicatiei theverge. com, Project Ara, telefonul modular de la Google, va fi disponibil din 2015. Dispozitivul a captivat imaginatia tuturor dependentilor de tehnologie si device-uri Hi-tech pentru ca ofera fanilor posibilitatea de a-si configura smartphone-urile dupa bunul plac. De la procesoare la rezolutie, pana la camerele video si memorie ram. Acest concept nu este insa gata pentru publicul larg. Compania din Mountain View a anuntat ca prima regiune care va primi acces la smartphone-urile Ara de tip PhoneBloks va fi Puerto Rico.

Papa Francisc a canonizat primul sfant din Sri Lanka

Papa Francisc a canonizat astazi primul sfant din Sri Lanka, ca exemplu pentru promovarea unitatii nationale in aceasta tara, transmite AP. Reverendul Joseph Vaz a fost un misionar indian din secolul 17, care a p.

Iliescu lipseste de la prima sedinta a BPN a PSD din 2015

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, lipeste de la prima sedinta a BPN a PSD din 2015, dupa ce nu a luat parte nici la ultima reuniune a CExN de la sfarsitul anului trecut, unde au fost validati noii membri ai Guvernului Ponta 4.

Romania a ratat calificarea la CE de volei feminin U18 din 2015

Nationala feminina U18 de volei a Romaniei a ratat calificarea la Campionatul European din 2015. Tricolorele au pierdut, duminica, in ultima partida a calificarilor, la Alanya, meciul cu reprezentativa Turciei, scor 3-0 25-14, 25-12, 25-14).

Simona Halep, a treia favorita la Australian Open. Capii de serie si premiile record din 2015

Simona Halep, numarul 3 WTA, debuteaza, saptamana viitoare, la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Editia 2015 vine cu premii record de 40 milioane dolari australieni.

Guvernul a alocat 2,5 miliarde lei pentru programul Prima casa din 2015

Programul guvernamental Prima casa, prin care statul acorda garantii guvernamentale pentru achizitionarea unei locuinte, va continua si in 2015, iar pentru anul in curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare in valoare de 2,5 miliarde lei, potrivit unei Hotarari de Guvern adoptata astazi.

Biroul Permanent National al PSD se reuneste in prima sedinta din 2015

Biroul Permanent National al PSD se reuneste luni in prima sedinta din acest an. Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, anunta duminica seara ca partidul sau are nevoie de un nou proiect politic pe 5 ani, dar si ca PSD va ramane la guvernare cat timp va avea majoritate parlamentara, informeaza Agerpres.

Ape tulburi pentru PSD. Prima sedinta din 2015 trateaza probleme delicate pentru partid

Membrii PSD se intalnesc azi in prima sedinta din ceea ce se anunta a fi un an extrem de dificil pentru partid. Victor Ponta si Liviu Dragnea au de gestionat mai multe probleme usturatoare. Apele in partid.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )