Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dl. Augustin Lazar, vinovat doar fiindca nu a acceptat sa fie sosia d-lui Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
Dl. Augustin Lazar, vinovat doar fiindca nu a acceptat sa fie sosia d-lui Tudorel Toader

Miercuri, 24 octombrie, ministrul Justitiei, dl prof. univ. dr. Tudorel Toader, despre care am aflat cu aceasta ocazie ca inca bantuie prin biroul de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in pofida faptului ca este suspendat din functie si i-a facut prestigiul praf, a oferit Romaniei un spectacol jalnic. continuă pe Adevărul

Dl. Augustin Lazar, vinovat doar fiindca nu a acceptat sa fia sosia d-lui Tudorel Toader

Miercuri, 24 octombrie, ministrul Justitiei, dl prof. univ. dr. Tudorel Toader, despre care am aflat cu aceasta ocazie ca inca bantuie prin biroul de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in pofida faptului ca este suspendat din functie si i-a facut prestigiul praf, a oferit Romaniei un spectacol jalnic.

Detaliul ascuns din discursul lui Augustin Lazar

In discursul sau dupa cererea de revocare facuta de Tudorel Toader, Augustin Lazar a folosit o expresie interesanta. Va rog sa imi scuzati starea emotionala. Ma simt intr-un moment special, nu doar al.

Augustin Lazar, audiat de CSM in 13 noiembrie

Procurorul General, Augustin Lazar, va fi audiat in Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), in 13 noiembrie, urmand ca avizul motivat sa fie transmis Ministerului Justitiei, in 21 noiembrie.

Augustin Lazar, audiat de CSM pe 13 noiembrie. Zegrean il sfatuieste sa ceara in justitie anularea deciziei de revocare

Procurorul general Augustin Lazar va fi audiat de Consiliul Superior al Magistraturii, pe 13 noiembrie, dupa ce ministrul Justitiei a propus revocarea acestuia din functie. In urma audierii, CSM va da un aviz, care are insa doar rol consultativ, scrie.

Augustin Lazar, audiat de CSM pe 13 noiembrie

Procurorul general Augustin Lazar va fi audiat de Consiliul Superior al Magistraturii, pe 13 noiembrie, dupa ce ministrul Justitiei a propus revocarea acestuia din functie. in urma audierii, CSM va da un aviz, care are insa doar rol consultativ.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Calendarul audierii lui Augustin Lazar, stabilit de CSM

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va discuta astazi pe marginea propunerii de revocare a procurorului general, Augustin Lazar. Augustin Lazar participa si el la sedinta.

Sedinta in CSM, dupa propunerea de revocare a lui Augustin Lazar

Sectia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii va discuta astazi pe marginea propunerii de revocare a procurorului general, Augustin Lazar. Augustin Lazar participa si el la sedinta.

Reactia lui Augustin Lazar la cererea de revocare a lui Toader: zicerile penibile ne-au adus aici

Dupa ce a aflat primele detalii despre cerererea de revocare din functie a Procurorului General, inaintata de Tudorel Toader insitutiei Presedintelui, Augustin Lazar s-a aratat nevoit sa raspunda provocarii aruncate de ministrul roman. Afirmatiile lui Tudorel Toader au fost clasificate ca ziceri penibile, in timp ce Lazar reclama demersul de destabilizare a Ministerului Public generat [] .

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna: La momentul formularii propunerii, procurorul Augustin Lazar indeplinea toate criteriile formale

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna afirma ca are obligatia de a raspunde afirmatiilor ministrului Tudorel Toader privind pretinsa nelegalitate a propunerii de numire a lui Augustin Lazar in functia de procuror general. La momentul formularii propunerii, procurorul Augustin Lazar indeplinea toate criteriile formale, explica Pruna, mentionand ca avizul a fost dat cu unanimitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )