Libnet.ro
UNICEF

15:45

Augustin Zegrean: Recomandarile din MCV sunt obligatorii pentru ca Romania a cerut sa intre in UE si a semnat astfel un tratat pe care ne-am obligat sa-l respectam

B1 B1,
Augustin Zegrean: Recomandarile din MCV sunt obligatorii pentru ca Romania a cerut sa intre in UE si a semnat astfel un tratat pe care ne-am obligat sa-l respectam

Comisia Europeana a publicat marti ultimul raport MCV privind Romania, unul extrem de dur in care se condamna pasii inapoi facuti de Romania privind respectarea statului de drept si lupta impotriva. continuă pe B1

In timp ce PSD vrea sa conteste raportul MCV, CCR declara ca recomandarile sunt obligatorii pentru Romania

In timp ce PSD anunta o miscare de ultim moment si vrea sa conteste la Curtea Europeana de Justitie raportul MCV, Curtea Constitutionala a Romaniei declara ca recomandarile Comisiei Europene sunt obligatorii pentru tara noastra, ca urmare a unei.

Zegrean: Romnia este obligata sa respecte recomandarile din MCV, dar puterea vrea si de data asta sa pacaleasca. Guvernul se face de rs daca ataca raportul la Curtea Europeana de Justitie

Romania este obligata sa respecte recomandarile din Raportul MCV pentru ca asa spun Constitutia si tratatele europene, iar in loc sa se gandeasca ce masuri sa gaseasca pentru a respecta ceea ce spune Comisia Europeana, autoritatile de la Bucuresti cauta si de aceasta data sa pacaleasca, a declarat pentru HotNews fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace Raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Augustin Zegrean spune ca s-ar face din nou de ras.

Danilet: Curtea Constitutionala a decis din 2012 ca implementarea recomandarilor MCV este obligatorie

Recomandarile raportului MCV sunt obligatorii pentru Romania, potrivit unei decizii din 2012 a Curtii Constitutionale, spune judecatorul Cristi Danilet. inainte ca cineva sa spuna o prostie, reamintesc ca recomandarile MCV sunt obligatoriu de implementat in Romania, in virtutea normelor constitutionale, a scris Danilet pe Facebook.

Judecatorul Cristi Danilet: Curtea Constitutionala spune clar ca recomandarile MCV sunt obligatorii

Judecatorul Cristi Danilet arata, intr-un mesaj postat marti pe pagina sa de Facebook, dupa publicarea raportului MCV de catre Comisia Europeana, ca recomandarile acestui raport sunt obligatoriu de implementat in Romania, potrivit chiar deciziilor Curtii Constitutionale.

Criticile aduse Romaniei prin MCV sunt anormale

Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, considera anormale criticile aduse Romaniei prin raportul MCV, precizand ca atat la nivelul Parlamentului, cat si al Ministerului Justitiei se va face o analiza in vederea unei posibile contestari a documentului Comisiei Europene la CJUE.

Timmermans, despre Bulgaria: Sunt ncrezator ca va iesi din MCV anul viitor

Tonul oficialilor de la Bruxelles in privinta Bulgariei a fost fundamental diferit fata de evaluarea Romaniei in cadrul MCV. Acest raport arata ca Bulgaria a continuat sa faca progrese constante in implementarea recomandarilor finale pe care le-a stabilit in ianuarie 2017, a spus prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Tudorel Toader, PRIMA REACTIE dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Sunt foarte multi care cred ca le stiu pe toate

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, a declarat, marti, ca nu isi poate exprima un punct de vedere cu privire la rezolutia critica la adresa Romaniei adoptata de Parlamentul European, pentru ca nu a.

Membru CSM, despre raportul MCV: Sunt lucruri care necesita discutii si o analiza serioasa

Membrul CSM Victor Alistar a vorbit in emisiunea Punctul de intanire despre erorile din raportul UE privind progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare. S-au.

Orice observatie din MCV trebuie luata in serios

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca toate observatiile din raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) cu privire la Romania publicat de Comisia Europeana trebuie luate in serios, analizate si de vazut ce trebuie facut mai departe.

DEZASTRUL BUGETAR se confirma si la Ministerul Justitiei: Nu mai sunt bani pentru plata avocatilor din oficiu

Situatie critica la Ministerul Justitiei. Institutia a intarziat platile pe care trebuia sa le efectueze catre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania UNBR), astfel ca 900 de avocati din Baroul.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2743 seconds )