Libnet.ro
UNICEF

01:06

Aur si argint pentru Romania la spada: Simona Gherman noua campioana europeana

B1 B1,
Aur si argint pentru Romania la spada: Simona Gherman noua campioana europeana

Simona Gherman este noua campiona europeana in proba de spada dupa o finala cu compatrioata sa, Ana Maria Popescu. Dupa un meci echilibrat in care dupa trei reprize de catre trei minute scorul arata. continuă pe B1

Aur pentru Romania, la Campionatele Europene de scrima de la Torun

Spadasina Simona Gherman a invins-o pe Ana Maria Popescu cu 9-5 si a castigat medalia de aur la Campionatele Europene de scrima de la Torun .

Simona Gherman, campioana europeana la spada, dupa o finala cu Ana Maria Popescu

Scrimera Simona Gherman este noua campioana europeana la spada individual, dupa ce s-a impus, miercuri, cu 9-5 in finala in fata unei alte reprezentante a Romaniei, Ana Maria Popescu, noteaza ProSport. Campionatul European de scrima se desfasoara la Torun Polonia), potrivit Mediafax.

Cum s-a scris povestea finalei romnesti de la Campionatul European de Scrima, unde Simona Gherman a nvins-o pe Ana Maria Popescu (Brnza)

Sa vedem finala asta si la Rio!, scria un fan pe live-chatul Campionatului European de Scrima din Torun, Polonia, inainte sa inceapa transmisiunea confruntarii dintre spadasinele romance Ana Maria Popescu Branza) si Simona Gherman.

Klaus Iohannis: Vom continua neabatuti lupta anticoruptie, este vitala pentru Romania

Autoritatile statului roman vor continua lupta anticoruptie, intrucat 'aceasta lupta este vitala pentru Romania', a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis: Vom continua neabatuti lupta anticoruptie, este vitala pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca autoritatile din Romania vor continua lupta anticoruptie. Acesta a mai precizat ca lupta este vitala pentru.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )