Libnet.ro
UNICEF

08:00

Profesorul Rafila, despre romanii care vin din Diaspora: Intra pe la Arad si merg pana la Iasi

Antena3 Antena3,
Profesorul Rafila, despre romanii care vin din Diaspora: Intra pe la Arad si merg pana la Iasi

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a declaratdespre izolarea persoanelor care vin in tara din zone contaminate ca intra pe la Arad si merg pana la Iasi, se opresc pe drum, in vreme ce in Italia se opresc in locul pe unde intra in tara. continuă pe Antena3

Rafila, despre romanii care vin din Diaspora: Intra pe la Arad si merg pana la Iasi

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR), Alexandru Rafila, a declarat, marti, despre izolarea persoanelor care vin in tara din zone contaminate ca intra pe la Arad si merg pana la Iasi, se opresc pe drum, in vreme ce in Italia se opresc in locul pe unde intra in tara, potrivit Mediafax.

Austria interzice intrarea in tara a persoanelor care vin din Italia fara certificat medical

Austria si-a inchis granitele pentru orice persoana care soseste din Italia, cu exceptia cazurilor in care sunt certificate fara coronavirus COVID-19, in conditiile in care autoritatile incearca sa.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

CFR Calatori: Romanii care vin din Italia cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare

CFR Calatori anunta ca a luat masuri suplimentare pentru combaterea epidemiei de coronavirus astfel incat cetatenii romani care au plecat din Italia catre Romania si utilizeaza transportul feroviar pentru a ajunge in tara vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei.

CORONAVIRUS |Republica Moldova interzice accesul strainilor care vin cu avionul din tarile afectate de COVID-19

Republica Moldova interzice strainilor sa intre in tara folosin cursele aeriene care vin din statele afectate de coronavirus, informeaza Reuters. Masura este in vigoare in 10 martie. Potrivit sursei.

E OFICIAL! Vesti EXCELENTE pentru TOTI ROMANII care urmeaza sa iasa la PENSIE! Ministrul Muncii a facut ANUNTUL mult asteptat

Anunt important pentru toti romanii care urmeaza sa iasa la pensie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Este vorba despre.

Cei care ascund faptul ca vin din Italia vor suporta consecintele penale. Anuntul facut de Premier

Ludovic Orban trage un semnal de alarma. Premierul a transmis tuturor cetatenilor care vin in Romania ca in cazul in care vor declara in fals si vor incerca sa ascunda faptul ca vin din Italia, atunci vor suporta consecinte penale.

Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara. Cum isi risca viata

Mai este putin si va incepe primavara, iar caldura naturala va reveni in fiecare apartament, astfel ca este un bun moment sa avem grija ce facem cu centralele termice pe toata perioada primaverii si, de ce nu, a verii. Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara in perioada de primavara, trecem de la temperaturile .

Toti romanii care folosesc bani cash trebuie sa stie asta. Ce se intampla acum

Romania se pozitioneaza pe locul 5 in Europa in ceea ce priveste adaptarea la contactless. in ultimii 4 ani, numarul tranzactiilor efectuate cu cardul s-a triplat, conform ultimelor date din domeniul bancar. Adoptarea in crestere a tehnologiei contactless ilustreaza entuziasmul consumatorilor romani pentru noile tehnologii, care le ofera confort. Romanii care folosesc bani cash trebuie .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )