Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autonomia maghiara, saracie pentru cei de jos, putere si bani pentru liderii lor politici

Adevărul Adevărul,
Autonomia maghiara, saracie pentru cei de jos, putere si bani pentru liderii lor politici

Copiii maghiarilor au defilat ieri pentru autonomie, adica pentru ceva care scapa si intelegerii parintilor lor. Un fel de cruciada a copiilor menita sa induioseze sau pur si simplu ca sa iasa mai multi la socoteala. La un calcul rece, autonomia ar insemna insa falimentul economic al zonei pentru cei multi si afaceri pentru liderii maghiari care ar putea sa fie astfel proprietari pe 7 la suta din Romania, cum visa Marko Bela. continuă pe Adevărul

4,5 milioane lei pentru cei care pleaca de la Electrificare CFR

Autoritatile ar urma sa aloce o suma de 4,5 milioane de lei din bugetul asigurarilor pentru somaj aferent acestui an in vederea platii venitului lunar de completare pentru persoanele disponibilizate de Societatea Comerciala Electrificare CFR, potrivit unui proiect legislativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Un eveniment pentru cei care transforma ideile in realitate.

Ca in fiecare toamna, in ultimii 12 ani, in luna noiembrie organizam Zilele Biz. Editia din acest an este dedicata oamenilor de afaceri care transforma ideile in realitate. Celor care nu se multumesc cu putin, care nu renunta in fata crizei si a dificultatilor, le oferim o platforma gandita pentru a-i intalni pe cei care au experimentat si au reusit sa deschida drumuri noi in criza. Agenda evenimentului, descrisa pe fiecare dintre cele 5 zile la www. zilelebiz. ro reuneste peste 60 de vorbitori, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )