Libnet.ro
UNICEF

13:30

Autorii atacului terorist de la Ankara au fost identificati

Antena3 Antena3,
Autorii atacului terorist de la Ankara au fost identificati

Cei doi teroristi care au pus la cale dublul atentat sinucigas din Ankara, in urma caruia 97 de persoane au murit, au fost identificati. Este vorba despre un membru al unei celule teroriste din cadrul ISIS, iar. continuă pe Antena3

Cei doi fii ai fostului presedinte egiptean Hosni Mubarak, eliberati

Cei doi fii ai fostului presedinte egiptean Hosni Mubarak au fost eliberati din inchisoare dupa cinci luni de detentie, a decis un tribunal din Egipt. Ceri doi primisera cate trei ani de detentie, intr-un dosar de coruptie alaturi de tatal lor.

Popescu, Rompan: Romanii au economisit 500 de milioane de euro in cei doi ani de la reducerea TVA la paine

Populatia a economisit 500 de milioane de euro in cei doi ani care au trecut de la reducerea TVA la paine de la 24% la 9%, a declarat presedintele Rompan, Aurel Popescu, la conferinta Mediafax Talks about Retail.

Cei doi fii ai lui Hosni Mubarak, eliberati din inchisoare in contextul ameliorarii imaginii fostului presedinte egiptean

Un tribunal din Egipt a dispus eliberarea din inchisoare a celor doi fii ai fostului presedinte al tarii, Hosni Mubarak, la cinci luni de la condamnare, desi primisera cate trei ani de detentie, intr-un dosar de coruptie alaturi de tatal lor, transmite publicatia britanica The Guardian, citata de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )