Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. L-am razbunat pe Profetul Mahomed strigau teroristii dupa masacrul de la redactia revistei Charlie Hebdo

România Liberă România Liberă,
VIDEO. L-am razbunat pe Profetul Mahomed strigau teroristii dupa masacrul de la redactia revistei Charlie Hebdo

O noua inregistrare video publicata de Sky News ii surprinde pe fratii Kouachi iesind calm din sediul redactiei revistei satirice Charlie Hebdo dupa ce au omorat 12 persoane in timp ce strigau L-am razbunat pe Profetul Mahomed. continuă pe România Liberă

O noua inregistrare surprinde momentul in care teroristii paraseau redactia Charlie Hebdo: L-am razbunat pe Profetul Mahomed (VIDEO)

O noua inregistrare video care ii surprinde pe autorii atacului comis pe 7 ianuarie la redactia Charlie Hebdo, in Paris, a fost difuzata marti de presa internationala. in imagini apar cei doi frati, Said si Ch.

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, relateaza AFP. intrebat daca vor mai exista caricaturi cu Mahomed in viitorul numar al revistei, avocatul revistei.

Viitorul numar al Charlie Hebdo va contine caricaturi cu profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice saptamanale Charlie Hebdo va contine caricaturi cu profetul Mahomed, a anuntat astazi Richard Malka, avocatul publicatiei, citat de AFP.

Noi caricaturi cu Profetul Mahomed, in revista Charlie Hebdo

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, anunta avocatul publicatiei, citat de AFP, transmite Mediafax.

Viitorul numar al revistei Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed

Viitorul numar al revistei satirice Charlie Hebdo va contine caricaturi cu Profetul Mahomed, anunta avocatul publicatiei, citat de AFP. intrebat la postul FranceInfo daca vor exista caricaturi.

Un ziar australian a publicat un desen umoristic cu profetul Mahomed si a facut apel la sustinerea libertatii de exprimare in lume

Un ziar australian a publicat sambata un desen umoristic cu profetul Mahomed care discuta cu Isus si a facut apel la sustinerea libertatii de exprimare in lume, dupa atacul din Paris asupra redactiei revistei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti, relateaza Mediafax, citand AFP.

Un ziar australian a publicat un desen umoristic cu profetul Mahomed

Un ziar australian a publicat, sambata, un desen umoristic cu profetul Mahomed care discuta cu Iisus si a facut apel la sustinerea libertatii de exprimare in lume, in urma atacului din Paris asupra .

Un ziar australian a pulicat un desen umoristic cu profetul Mahomed

Un ziar australian a publicat sambata un desen umoristic cu profetul Mahomed care discuta cu Isus si a facut apel la sustinerea libertatii de exprimare in lume, dupa atacul din Paris asupra redactiei revistei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morti.

VIDEO Prima pagina din Charlie Hebdo care apare miercuri: Profetul Mahomed tine in mana o pancarta pe care scrie Je suis Charlie. Noul numar va avea 3 milioane de exemplare

In primul numar dupa masacrul asupra redactiei sale, publicatia satirica Charlie Hebdo care va aparea miercuri il infatiseaza pe prima pagina pe profetul Mohamed. Are o lacrima in ochi si tine o pancarta pe care scrie Je suis Charlie Sunt Charlie), sub titlul Totul este iertat, un desen semnat Luz obtinut de agentia de presa AFP.

Lider al islamistilor din Romania explica ce prevad legile islamice pentru cei care l-ar caricaturiza pe profetul Mahomed

Presedintele filialei clujene a Ligii Islamice si Culturale din Romania, Diab Iyad, a explicat pentru Adevarul ce s-ar fi intamplat intr-o tara islamica daca intr-o publicatie ar fi aparut caricaturi jignitoare la adresa profetului Mahomed. El a sustinut ca Islamul este o religie a pacii, iar Mohamed nu ar fi acceptat uciderea ziaristilor francezi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )