Libnet.ro
UNICEF

12:45

Autostrada Lugoj Deva, probleme cu panourile electronice de pe Lotul 4. De ce nu sunt puse in functiune

Adevărul Adevărul,
Autostrada Lugoj Deva, probleme cu panourile electronice de pe Lotul 4. De ce nu sunt puse in functiune

Lotul 4 al Autostrazii Lugoj Deva a fost inaugurat in urma cu patru luni, insa panourile electrice de informare de pe traseul celor 22 de kilometri nu ofera nicio informatie. continuă pe Adevărul

Autostrada Lugoj-Deva: Fisurile de pe lotul 3 au fost acoperite cu smoala

Fisurile din asfaltul de pe lotul 3 al autostrazii Lugoj - Deva, in zona nodului rutier de la Holdea, au fost acoperite cu smoala. Aceasta a fost solutia la care au recurs drumarii, dupa mai multe controverse pe tema sigurantei autostrazii, scrie.

Pro Infrastructura despre Autostrada Lugoj - Deva si lucrarile la podul peste Mures. Acest pod, chipurile avariat, este o noua bataie de joc la adresa romanilor. incearca sa acopere decizia dezastruoasa de a tine inchisi cei 21 de km de autostrada

Lucrarile de repozitionare a aparatelor de reazem ale podului peste Mures de pe Lotul 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva, tronson finalizat 99% dar nedeschis traficului din august de cand Transporturile au decis rezilierea contractului, sunt de imagine, sustine Asociatia Pro Infrastructura. CNAIR ne spune ca podul are sute de tone, si totul apare intr-o lumina grava. Ce nu ne spun insa nici CNAIR si nici ministrul este ca remedierea este o operatiune banala care presupune ridicarea podului cu cativa milimetri si se poate executa sub trafic. Asemenea remedieri s-au executat sub trafic in zeci de locuri din tara, sustine Pro Infrastructura.

Autostrada Lugoj-Deva: Lotul 3 ramane inchis sub pretexte puerile

Asociatia Pro Infrastructura atrage atentia asupra faptului ca lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva nu a fost dat in circulatie sub niste pretexte puerile, desi lucrarile sunt finalizate de cinci luni, iar investitia a fost de sute de milioane de euro.

FOTO Autostrada Lugoj - Deva, Lotul 3: Operatiune de ridicare a tablierelor si de repozitionare a aparatelelor de reazem la Podul peste raul Mures

O operatiune de repozitionare sau inlocuire a aparatelor de reazem al Podului de peste Mures de pe Lotul 3 al autostrazii A1 Lugoj - Deva a fost demarata de catre Compania de Drumuri. Masura vine dupa ce un raport tehnic a aratat ca pe podul lotului nedeschis circulatiei aparatele de reazem sunt iesite in afara marginii placii metalice - o problema pe care autoritatile o vor rezolvata inainte sa deschida traficul pe tronsonul finalizat.

VIDEO Problema fisurilor uriase de pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj-Deva a fost rezolvata pe ascuns

Romanii s-au temut ca o bucata din Autostrada Lugoj - Deva s-ar putea prabusi inainte de a fi data in folosinta, din cauza unor fisuri intinse, aparute la Holdea.

Noi reparatii la lotul 3 al autostrazii Lugoj Deva. Cand vor fi gata lucrarile (VIDEO)

Pe autostrada-muzeu, problemele nu se mai termina. Deschiderea circulatiei pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva a fost din nou amanata, informeaza B1 TV. Cauza: aparatele de reazem la podul de peste Mures, care au.

Asociatie: Lotul 3 al Autostrazii Lugoj - Deva poate fi dat in circulatie

Lucrarile de repozitionare a aparatelor de reazem la podul peste Mures de pe Lugoj-Deva lot 3 au fost finalizate, a anuntat marti Asociatia Pro Infrastructura, cerand in mod imperios punerea in circulatie a acestui tronson de autostrada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )