Libnet.ro
UNICEF

15:46

VA AVEA LOC O ALTA CRIZA FINANCIARA?! ROMANIA, PUTERNIC AFECTATA!

B1 B1,
VA AVEA LOC O ALTA CRIZA FINANCIARA?! ROMANIA, PUTERNIC AFECTATA!

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, nu ar exclude izbucnirea unei alte crize financiare. intr-o zi ar putea fi o alta criza, a declarat marti Lagarde pentru. continuă pe B1

Directorul general al FMI nu exclude o alta criza financiara

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, nu ar exclude izbucnirea unei alte crize financiare. intr-o zi ar putea fi o alta criza, a declarat marti Lagarde pentru.

Criza in Golf: Reuniunea intre SUA si tarile arabe NU va mai avea loc

Intalnirea intre cele patru tari arabe care au rupt legaturile cu Qatarul si SUA nu va mai avea loc. Ministrii de Externe din Arabia Saudita, Egiptul, Emiratele Arabe Unite si Bahreinul nu se.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Saptamana viitoare va avea loc o analiza a activitatii Guvernului Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica, la postul de televiziune Romania TV, ca saptamana viitoare va avea loc o analiza a activitatii guvernului, aceasta urmand sa se desfasoare intre colegi, nu in sistem de inchizitie, cu testul grila in mana.

Repartizarea computerizata la licee va avea loc miercuri

Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a va avea loc miercuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )