Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce avere are Daniel Negreanu, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de poker din lume, de origine roman

B1 B1,
Ce avere are Daniel Negreanu, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de poker din lume, de origine roman

Daniel Negreanueste un jucator profesionist de poker, unul dintre ceimai de succes din istoria celebrului joc de cazino. De-a lungul timpului, a reusit sa stranga o avere fabuloasa. Averea lui. continuă pe B1

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma sa

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19.

Digi RCS-RDS are un mesaj foarte important pentru romani, ce va poate scapa de multe cheltuieli nedorite

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori in telecomunicatii din tara noastra, vine cu un mesaj foarte important pentru romani, anunt ce va poate scapa de cheltuieli nedorite. Cum puteti.

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca care prezenta informatii eronate privind pandemia de coronavirus

Facebook a eliminat unul dintre cele mai mari grupuri anti-masca de pe platforma pentru incalcarea politicilor sale impotriva raspandirii dezinformarii cu privire la COVID-19. Grupul Unmasking America! avea peste 9000 de membri, iar continutul postat prezenta informatii eronate legate de coronavirus.

Ce avere are Darius Valcov, fostul ministru de Finante, potrivit ultimei declaratii

Darius Valcov, eminenta cenusie din spatele ultimului program de guvernare PSD si unul dintre oamenii politici cu cele mai multe dosare de coruptie din tara noastra, a fost nevoit sa depuna declaratii de.

S-a imbogatit cu 13 miliarde intr-o singura zi. Ce avere are cel mai bogat om din lume

Seful Amazon a devenit mai bogat cu 13 miliarde de dolari, intr-o singura zi! Jeff Bezos, in varsta de 56 de ani, a batut astfel recordul miliardarilor cucel mai mare salt facut de o persoana intr-o singura zi, de cand Bloomberg monitorieaza activitatea financiara a miliardarilor, conform Mediafax. Jeff Bezos a facut 13 miliarde de .

Ce avere are Carmen Harra in SUA. S-a aflat acum: are obiecte de peste 2 milioane de euro

Celebra prezicatoare Carmen Harra stie sa se vanda. Pe langa afacerile sale din domeniul imobiliar din SUA, unde locuieste din 1983, scriitoarea prezice viitorul unor vedete de talie internatinala, ba chiar face si consultatii promotionale. Toate insumate i-au adus o avere impresionanta cantaretei din grupul muzical de odinioara Trio Express. Carmen Harra, avere impresionanta in .

Adevarul despre fiul lui Ion Iliescu. Cine este, de fapt, Mihai Bujor Sion, ce avere are si cati bani face de la stat

Ion Iliescu si sotia acestuia, pe nume Nina, nu au copii. insa putini cunosc faptul ca fostul presedinte al Romaniei a avut grija de un baiat, ai carui parinti au murit intr-un accident aviatic. Este vorba in acest caz de Mihai Bujor Sion, care, in prezent, este ambasadorul Romaniei in Filipine. Adevarul despre fiul lui .

Mircea Badea, asa cum nu l-au mai vazut telespectatorii la Antena 3! Ce a putut sa faca pentru iubita lui, Carmen Bruma, in plina strada

Mircea Badea, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori TV, si-a scos stotia, nu mai putin celebra Carmen Bruma, si pe fiul lor in parc. Cei trei s-au plimbat prin Herastrau, iar la un momendat Mircea Badea a facut pe fotorgarfu pentru sotia si fiul sau. Mircea Badea, asa cum nu l-au vazut nici telespectatorii Antenei .

Cristian Busoi: Este de departe unul dintre cele mai tensionate summituri din istoria UE. Cred ca vor reusi sa isi impuna punctul de vedere Romania si statele care incearca sa gaseasca o cale de mijloc (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Cristian Busoi a comentat, luni, in direct pe B1 TV, negocierile de la summitul Consiliului European de la Bruxelles, unde liderii celor 27 de state nationale incearca deja de patru zile sa.

Nadia Comaneci, dragoste cu nabadai cu Ion Dolanescu. Cum a decurs, de fapt, relatia dintre cei doi

O poveste de dragoste care a facut multe valuri la vremea ei a fost cea dintre cantaretul Ion Dolanescu si gimnasta Nadia Comaneci. Despre relatia aceasta nu s-a mai vorbit de foarte multa vreme, iar multi dintre romani au uitat de idila dintre Zeita de la Montreal si interpretul de muzica populara. Nadia Comaneci s-a .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )