Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce averi au cei 10 procurori care candideaza pentru sefia DNA si DIICOT

Adevărul Adevărul,
Ce averi au cei 10 procurori care candideaza pentru sefia DNA si DIICOT

Cinci procurori candideaza pentru sefia DNA si tot cinci pentru pozitia de sef al DIICOT. Potrivit declaratiilor de avere, acestia detin terenuri, masini, case de vacante si apartamente, dar au si credite la banci in valoare de zeci de mii de euro, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Procurorul Horatiu Radu, demis de Viorica Dancila la cererea lui Dragnea, candideaza pentru sefia Parchetului General - surse

Procurorul Horatiu Radu intra in cursa pentru sefia Parchetului General, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Luni este ultima zi in care procurorii isi pot depune candidaturile pentru conducerea DNA, DIICOT si a Parchetului General PG, in ianuarie 2020 urmand sa fie facute propunerile pentru aceste functii.

18 procurori inscrisi la cursa pentru sefia parchetelor Catalin Predoiu: Ma bucur ca sunt multi candidati

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a anuntat, marti, ca 8 candidati s-au inscris pentru functia de procuror general, 5 pentru cea de procuror-sef al DNA si tot atatia pentru sefia DIICOT, scrie Mediafax. Marti vor fi anuntate numele procurorilor, insa lista poate fi completata, daca unii au trimis dosarele prin posta.

Fosta adjuncta a lui Kovesi si-a depus candidatura pentru sefia Parchetului General

Procurorul Gabriela Scutea, de la Parchetul Curtii de Apel Brasov, si-a depus candidatura pentru functia de procuror-sef al Parchetului General, a confirmat, pentru Mediafax, magistratul.

Cinci procurori candideaza pentru functia de sef al DNA, pe care o avea Laura Codruta Kovesi

Cinci magistrati si-au depus candidatura pentru a participa la concursul pentru functia de procuror .

Cine candideaza pentru conducerile Parchetului ICCJ, DNA si DIICOT

Ministerul Justitiei face publica lista candidatilor pentru conducerile Parchetului ICCJ, DNA si DII.

Gabriela Scutea, fosta adjuncta a Laurei Kovesi, al doilea candidat inscris pentru sefia Parchetului General

Gabriela Scutea, procuror la Parchetul Curtii de Apel Brasov si fosta adjuncta a Laurei Kovesi, s-a inscris pentru functia de procuror general al Romaniei. Unul dintre magistratii care a protestat fata de modificarile din Justitiei operate de catre PSD, ea a fost respinsa de Tudorel Toader pentru sefia Ministerului Public.

Ministerul Justitiei face anuntul: Cine sunt candidatii inscrisi in cursa pentru sefia DNA, DIICOT si Parchetul General

Opt persoane s-au inscris in cursa pentru numirea procurorului sef al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a informat, marti, Ministerul Justitiei.

10 FILME care-ti vor face CRACIUNUL de poveste

Pentru ca nu exista sarbatori fara filmele de Craciun, am alcatuit o lista cu recomandari. Its a Wonderful Life Cel mai iubit actor de la Hollywood colaboreaza cu regizorul favorit al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )