Libnet.ro
UNICEF

01:06

Avertisment dur al antrenorului lui Simona Halep pentru romanca

Antena3 Antena3,
Avertisment dur al antrenorului lui Simona Halep pentru romanca

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open, dar este si mult pericol, el subliniind ca pe tabloul feminin nu exista. continuă pe Antena3

Avertisment dur al antrenorului Simonei Halep pentru romanca

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open, dar este si mult pericol, el subliniind ca pe tabloul feminin nu exista.

Simona Halep le-a multumit antrenorului Darren Cahill si celorlalti membri ai echipei ei

Jucatoarea Simona Halep i-a multumit antrenorului Darren Cahill, cu care a lucrat in ultima perioada, pentru sfaturile pe care i le-a oferit la turneele la care a participat pe continentul nord-american, dar si celorlalti membri ai echipei ei, Teo Cercel, Razvan Sabau si Dragos Ciaus.

Simona Halep la Cincinnati: cum a reactionat romanca dupa un nou esec cu Serena si cum a fost consolata de aceasta

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati, scor 3-6, 6-7, dupa o ora si 41 de minute de joc. Dupa meci, vizibil emotionata, ea a luat microfonul pentru a face cateva declaratii. Romanca a avut parte de o surpriza placuta, atunci cand i-a venit randul lui Williams sa vorbeasca.

Simona Halep si-a aflat primul adversar de la US Open. Romanca a scapat si de Maria Sarapova in drumul spre finala

Romancele si-au aflat adversarele din primul tur de la US Open, iar vestea imbucuratoare este ca Simona Halep are un traseu destul de usor spre fazele superioare.

Simona Halep se retrage de la New Haven. Anuntul facut de romanca

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat finala turneului de la Cincinnati, pierduta in fata americancei Serena Williams, locul 1 WTA. imi.

Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa turneul de la Cincinnati

Simona Halep a pierdut a 19-a finala a carierei. Romanca a fost aproape de un nou titlu WTA, la Cincinnati, insa a cedat in ultimul act al competitiei in fata Serenei Williams. Halep a inceput bine meciul, dar a.

Ce sanse are Simona Halep la Turneul US Open

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open.

Veste uluitoare pentru Simona Halep. Darren Cahill renunta

Simona Halep a inceput in acest an o colaborare excelenta cu Darren Cahill, scrie gsp. ro. Halep si Cahill au inceput sa lucreze impreuna ca parte a programului Player Development, lansat de Adidas, sponsorul.

Federer: Simona Halep este o fata foarte draguta si dulce. imi face placere sa o urmaresc jucand de cate ori am ocazia

Cand ma uit la tenis, nu urmaresc alti jucatori in afara de Federer. imi place foarte mult cum joaca, a declarat, de curand, Simona Halep. Elvetianul, tocmai incoronat pentru a saptea oara.

VIDEO Serena Williams, castigatoare la Cincinnati - Cum a invins-o pe Simona Halep

Serena Williams a castigat turneul Premier 5 de la Cincinnati dupa o finala frumoasa cu Simona Halep. In urma acestui succes, jucatoarea din SUA conduce cu 6-1 la meciurile directe. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )