Libnet.ro
UNICEF

15:15

Avertismentul lui Raed Arafat: Ne vom confrunta cu fenomene meteo extreme din ce in ce mai mult si e momentul sa ne pregatim mai mult

Antena3 Antena3,
Avertismentul lui Raed Arafat: Ne vom confrunta cu fenomene meteo extreme din ce in ce mai mult si e momentul sa ne pregatim mai mult

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a vorbit marti, la Forumul International al Riscurilor Catastrofale ICAR 2016), despre efectele severe provocate de schimbarile climatice si de. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Nimeni nu poate garanta ca dezastrul de la Colectiv nu se poate repeta oriunde in tara

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, duminica, pentru Agerpres, ca nimeni nu poate garanta ca drama din clubul Colectiv nu se poate repeta oriunde in tara. cintrebat daca sistemul de prevenire a situatiilor de urgenta s-a imbunatatit dupa aceasta tragedie, Raed Arafat a raspuns afirmativ, dar a adaugat ca o prevenire suta la suta nu exista nicaieri in lume.

Raed Arafat: Serviciile de ambulanta pot avea probleme serioase ascunse si este normal sa existe un mecanism de control

Presedintele PALMED a declarat ca ambulantele private nu pot fi trase la raspundere intrucat nu sunt primite in acelasi sistem cu SMURD, insa, secretarul de stat, Raed Arafat sustine ca astfel de servicii pot avea probleme serioase ascunse si ca este normal sa existe un control.

Raed Arafat: Serviciile private de ambulanta pot avea probleme ascunse, e normal sa existe un control

Raed Arafat sustine ca serviciile private de ambulanta pot avea probleme serioase ascunse si ca este normal sa existe un control, precizarea fiind facuta dupa ce presedintele PALMED a declarat ca ambulantele private nu pot fi trase la raspundere intrucat nu sunt primite in acelasi sistem cu SMURD, informeaza Mediafax.

Raed Arafat: Nimeni nu poate garanta ca dezastrul de la Colectiv nu se poate repeta oriunde in tara

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat ca nimeni nu poate garanta ca drama din clubul Colectiv nu se poate repeta oriunde in tara.

Raed Arafat avertizeaza: Drama din Colectiv se poate repeta!

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a declarat, duminica, ca nimeni nu poate garanta ca drama din clubul Colectiv nu se poate repeta oriunde in tara. intrebat daca sistemul de.

Examenul de admitere in Rezidentiat este o chestiune depasita. Raed Arafat, despre una dintre cele mai mari probleme din sistemul de sanatate din Romania

Raed Arafat a luat parte la Conferinta Nationa de Farmacoeconomie si Management Sanitar CNFMS) de la Targu Mures, in cadrul careia a declarat ca una dintre cele mai mari probleme ale Romaniei es.

Raed Arafat: Examenul de admitere in Rezidentiat este o chestiune depasita

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat sambata, in cadrul Conferintei Nationale de Farmacoeconomie si Management Sanitar CNFMS) de la Targu Mures, ca mare problema a Romaniei este modul in care este pregatit si recrutat personalul medical si ca examenul de admitere in Rezidentiat este o chestiune depasita, care nu face altceva decat sa indeparteze medicii tineri, transmite Agerpres.

Raed Arafat: Examenul de admitere in Rezidentiat este o chestiune depasita. Daca dupa 6 ani de studii, medicul nu trece examenul, il aruncam in strada si il iau alte tari

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat sambata, in cadrul Conferintei Nationale de Farmacoeconomie si Management Sanitar CNFMS) de la Targu Mures, ca mare problema a Romaniei este modul in care este pregatit si recrutat personalul medical si ca examenul de admitere in Rezidentiat este o chestiune depasita, care nu face altceva decat sa indeparteze medicii tineri, informeza Agerpres.

Un centru national de telemedicina pe Radiologie ar fi o solutie in cazurile de urgenta, crede Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat sambata, in cadrul Conferintei Nationale de Farmacoeconomie si Management Sanitar CNFMS) de la Targu Mures, ca un centru national de telemedicina pe Radiologie ar fi o solutie in cazurile de urgenta, care apar in afara orelor de program ale clinicilor de imagistica, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )