Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertismentul lui Traian Basescu: Justitia trebuie aparata de cei care fac injustitie in justitie!

B1 B1,
Avertismentul lui Traian Basescu: Justitia trebuie aparata de cei care fac injustitie in justitie!

Fostul presedinte Traian Basescu trage un semnal de alarma prin intermediul unei postari de pe pagina oficiala de Facebook, vorbind despre faptul ca suntem intr-un moment in care trebuie sa aparam ju. continuă pe B1

Traian Basescu: Trebuie sa aparam justitia chiar de unii oameni care sunt parte a justitiei

Traian Basescu afirma, intr-un text amplu publicat vineri dupa-amiaza pe Facebook, ca justitia trebuie aparata chiar de unii oameni care sunt parte a justitiei. Justitia trebuie aparata de cei care f.

Traian Basescu: O firma franceza a facut in 2012 analiza substantelor Hexi Pharma; cum de SRI nu a aflat? (FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a dezvaluit, pe pagina personala de Facebook, mai multe detalii legate de scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma si presupuse informari facute de.

Traian Basescu rupe TACEREA in cazul Hexi Pharma. Informatii despre dezinfectantii diluati, inca din 2012

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca o firma franceza a facut, in 2012, o analiza a substantelor Hexi Pharma si a constatat ca acestea sunt falsificate, intrebandu-se cum de Serviciul Roman de Informatii nu a aflat acest lucru.

Traian Basescu, chemat din nou in instanta

Fostul liberal Sorin Rosca Stanescu a spus joi ca il va da in judecata pe Traian Basescu, pe motiv ca fostul presedinte il acuza ca l-ar fi santajat si amenintat. Anuntul a fost facut.

Traian Basescu, atac dur la adresa Laurei Codruta Kovesi: E dincolo de orice limita sa incerci sa intimidezi CCR

Traian Basescu lanseaza atacuri dure la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Fostul presedinte o acuza pe Kovesi ca a dorit sa puna o presiune incorecta pe Curtea Constitutionala. Totul dupa ce sefa.

Traian Basescu: actualul sistem de sanatate, stalinist

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca in sistemul de sanatate sunt create conditii sa functioneze grupuri de tip mafiot, precizand ca ele nu pot sa dispara atata vreme cat acest sector va ramane organizat asa cum este acum.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )