Libnet.ro
UNICEF

07:15

Traian Basescu: actualul sistem de sanatate, stalinist

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: actualul sistem de sanatate, stalinist

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca in sistemul de sanatate sunt create conditii sa functioneze grupuri de tip mafiot, precizand ca ele nu pot sa dispara atata vreme cat acest sector va ramane organizat asa cum este acum. continuă pe România Liberă

Presedintele CCR: Traian Basescu m-a sunat de cateva ori

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a vorbit despre relatia sa cu presedintele Traian Basescu si a spus ca fostul sef al statului, care l-a propus judecator la CCR, l-a sunat de cateva ori in cei 9 ani ai mandatului, transmite Digi 24.

Traian Basescu, dupa ce SRI a recunoscut ca a stiut de substantele diluate de la Hexi Pharma: Este corect si necesar ca informarile adresate Presedintelui Romaniei pe aceasta problema sa fie facute publice de catre SRI

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza in scandalul dezinfectantilor, dupa ce SRI a recunoscut ca a stiut de substantele diluate de la Hexi Pharma. intr-o postare pe Facebook, Basescu.

Presedintele CCR: Eu voi ramane oricum basist. Foarte rar am vorbit la telefon cu Traian Basescu. Mi-a strigat un tanar: Esti mandru de tine? Noi nu suntem

Presedintele Curtii Constitutionale CCR), Augustin Zegrean, spune ca va ramane cu eticheta de basist pentru ca a fost propus judecator la CCR de catre fostul presedinte Traian Basescu, cel care il suna destul de rar, dar care nu ia dat niciodat[ o sugestie privind o eventuala decizie luata de Curte.

Traian Basescu: Cine crede ca in Romania infectiile sunt doar in 50 de spitale este naiv. Marea majoritate a spitalelor sunt pline de infectii

Traian Basescu atrage atentia asupra spitalelor din Romania, spunand ca marea majoritate a lor este afectata de infectiile nosocomiale, potrivit Agerpres. Fostul presedinte a precizat ca situatia.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Traian Basescu: Spitalele din Romania, pline de infectii

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca majoritatea spitalelor din Romania este afectata de infectiile nosocomiale.

Traian Basescu, despre sesizarile SRI cu privire la dezinfectantii diluati: Am serioase dubii legate de informarea Presedintiei si inca imi scotocesc memoria ca sa-mi amintesc (FOTO)

Traian Basescu a scris pe pagina oficiala de Facebook despre faptul ca nu exclude posibilitatea ca Serviciul Roman de Informatii sa fi facut informari catre institutii conduse de politicieni cu privire la.

Previziunea lui Traian Basescu pentru PNL si PSD: Vor deveni partide de subsol

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, sambata, la Suceava, ca PSD si PNL sunt 'partide corupte, depasite de vreme', carora le-a venit timpul sa iasa de pe principala scena.

Traian Basescu, acuzat oficial de spalare de bani

Traian Basescu este cercetat oficial pentru spalare de bani, fapta care ar fi fost comisa in perioada octombrie 2000 - mai 2005, prin incheierea succesiva a mai multor contracte de vanzare-cumparare a unor imobile, a anuntat, vineri, Parchetul General, printr-un comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3202 seconds )