Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiect al unui senator PSD pentru ca alimentatia sanatoasa sa fie materie obligatorie in scoli

Adevărul Adevărul,
Proiect al unui senator PSD pentru ca alimentatia sanatoasa sa fie materie obligatorie in scoli

Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Dontu a depus o initiativa legislativa privind introducerea in curricula invatamantului preuniversitar a materiei alimentatia sanatoasa ca disciplina obligatorie, incepand cu clasa I. continuă pe Adevărul

Un senator PSD cu probleme de avizare, in functia consilier pentru romanii de pretutindeni

Senatorul PSD Adrian Anghel, care in decembrie a avut probleme de avizare pentru functia de ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni in noul Guvern, a fost numit, marti, de premierul Victor Ponta in postul de consilier onorific in domeniul dialogului cu romanii din Statele Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

Senator PSD, apropiat al premierului chinez, numit consilier in relatiile cu China

Senatorul PSD Florea Voinea, despre care premierul chinez, Li Keqiang, a declarat, in 2013, la Bucuresti, ca este un vechi prieten al sau, a fost numit de premierul Victor Ponta in postul de consilier onorific in domeniul relatiilor cu China, informeaza Mediafax .

Avertismentul unui lider PSD: SRI si DNA, mai puternice decat Securitatea

Secretarul general adjunct al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca politicienii trebuie sa regandeasca legile deoarece Serviciile au capatat o putere prea mare si discretionara. Senatorul este de parere ca SRI si DNA au o influenta mai puternica decat Securitatea de pe vremea lui Ceausescu, informeaza Agerpres.

Batalie in PSD pentru sefia Consiliului National. Cine candideaza pentru functie

Batalia pentru sefia Consiliului National a inceput in PSD. Pe lista numelor interesate de presedintia Consiliului National se afla Valeriu Zgonea, Rovana Plumb, Gheorghe Nichita sau Marian.

Dispute in PSD pentru Sefia Consiliului National

Consiliul National al PSD se va reuni in data de 20-21 martie pentru a-si alege presedintele, dar si pentru a dezbate modificarile la Statut, sefia acestui for fiind deja disputata, potrivit unor surse social-democrate, de Rovana Plumb, Gheorghe Nichita, Valeriu Zgonea, Constantin Nita si Marian Oprisan, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )