Libnet.ro
UNICEF

05:30

Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 12 judete. Infotrafic: Circulatie in conditii de ceata densa pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe mai multe drumuri nationale

Hotnews Hotnews,
Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 12 judete. Infotrafic: Circulatie in conditii de ceata densa pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe mai multe drumuri nationale

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata trei avertizari nowcasting de ceata pentru arii extinse din Bucuresti si 12 judete. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in foarte multe zone ale tarii circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata densa, fiind vizate autostrazile A1, A2 si A3 si pe multe drumuri nationale importante din Prahova, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dolj, Olt, Valcea, Brasov si Sibiu. continuă pe Hotnews

UPDATE Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 8 judete. Infotrafic: Circulatie in conditii de ceata densa pe autostrazile A1, A2 si A3 si pe mai multe drumuri nationale

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata trei avertizari nowcasting de ceata pentru arii extinse din Bucuresti si 11 judete. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in foarte multe zone ale tarii circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata densa, fiind vizate autostrazile A1, A2 si A3 si pe multe drumuri nationale importante din Prahova, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dolj, Olt, Valcea, Brasov si Sibiu. UPDATE ANM a prelungit avertizarea pentru Bucuresti pana la ora 12:00. Alte 8 judete sunt vizate de avertizare. Totodata, intre orele: 10:10 si 16:10 in judetele Caras-Severin, Timis indeosebi jumatatea sudica), Arad, Bihor indeosebi jumatatea vestica) se semnaleaza intensificari ale vantului care vor depasi 50-60 km/h si izolat 70 km/h.

Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 12 judete. Infotrafic: Autostrazile A1, A2 si A3 si mai multe drumuri nationale, vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata trei avertizari nowcasting de ceata pentru arii extinse din Bucuresti si 12 judete. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in foarte multe zone ale tarii circulatia rutiera se desfasoara in conditii de ceata densa, fiind vizate autostrazile A1, A2 si A3 si pe multe drumuri nationale importante din Prahova, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Dolj, Olt, Valcea, Brasov si Sibiu.

Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 10 judete, pana la ora 3.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri seara o avertizare nowcasting de ceata pentru municipiul Bucuresti si arii extinse din judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si zonele joase de relief din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau, inclusiv drumurile nationale aferente si autostrazile A1 si A2. Avertizarea este valabila pana sambata, la ora 3.

AVERTIZARE METEO de CEATA in CAPITALA si in 12 judete - UPDATE.

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare de ceata pentru Bucuresti si 12 judete din sudul si centrul tarii. In judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorma, atentionarea meteo de ceata a intrat in vigoare la ora 7:00 si expira la ora 10:00, potrivit unui comunicat al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). ANM a mai emis, tot luni dimineata, doua avertizari meteo de ceata pentru inca sapte judete. Astfel, in intervalul 8:00-11:00, sunt vizate judetele Harghita, .

Avertizare de ceata pentru 11 judete, pana la ora 9.30

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, doua avertizari nowcasting de ceata pentru 11 judete, valabile pana in jurul orei 9.

Avertizare de cod galben de ceata pentru Bucuresti si cinci judete din sudul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o avertizare nowcasting de ceata pe arii extinse pentru Bucuresti si alte cinci judete din sudul tarii, valabila pana la ora 10.

Avertizare de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete, valabila pana la ora 03:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, o avertizare de ceata valabila pentru municipiul Bucuresti si pentru alte 10 judete. in aceste zone se va semnala ceata, iar vizibilitatea.

Avertizare de cod galben de ceata pentru Bucuresti si 5 judete din sudul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare nowcasting de ceata pe arii extinse pentru Bucuresti si alte 5 judete din sudul tarii, valabila pana la ora 10. Potrivit.

Avertizare de ceata pentru 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri dimineata doua avertizari nowcasting de ceata pentru 11 judete, care sunt valabile pana in jurul orei 9.

AVERTIZARE de CEATA in CAPITALA si in 5 judete.

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare de ceata pentru Bucuresti si cinci judete din sudul si sud-estul tarii. Atentionarea meteo de ceata a intrat in vigoare la ora 7:00 si expira la ora 10:00, potrivit unui comunicat al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Conform datelor furnizate de ANM, ceata va ingreuna traficul din municipiul Bucuresti si din judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu si Teleorman. Din cauza cetii, vizibilitatea va fi scazuta, local, sub 200 de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )