Libnet.ro
UNICEF

08:15

Aviatia rusa, bombe cu dedicatie pentru Statul Islamic

Antena3 Antena3,
Aviatia rusa, bombe cu dedicatie pentru Statul Islamic

Militarii rusi au inscriptionat cuvintele Pentru Paris pe bombe care urmau sa fie lansate asupra unor obiective din Siria, intr-un mesaj de solidaritate cu victimele atentatelor de la Paris din 13 noiembrie,. continuă pe Antena3

Cati membri numara Statul Islamic si cine ii inarmeaza pe jihadisti

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, spune ca gruparea jihadista este formata din 30. 000 de monstri, apreciind ca acest numar este suficient de mic pentru ca organizatia sa fie invinsa de comunitatea internationala. Cine inarmeaza Statul Islamic? Jihadistii cumpara de pe piata neagra arme de productie chineza, rusa, americana, europeana.

FOTO Fetele Soarelui jura sa se razbune pe jihadistii din Statul Islamic: Ei ne violeaza, noi ii ucidem!

Un batalion de femei din minoritatea yazidi isi risca viata pentru a lupta impotriva jihadistilor din cadrul organizatiei extremiste sunnite Statul Islamic SI), care au rapit, violat si ucis mii de persoane. Femeile au fost adunate sub conducerea unei cunoscute cantarete, Xate Shingali, care a format batalionul Fetele Soarelui, pentru a lupta impotriva jihadistilor in Irak, relateaza Daily Mail.

Cine finanteaza Statul Islamic? O vanatoare de comori, petrol si bani

Cum si cine finanteaza Statul Islamic? Cotidianul italian Corriere della Sera a realizat o harta a sponsorizalor de care beneficiaza organizatia sunita terorista Statul Islamic, pe baza informatiilor neoficiale oferite de catre surse.

Kerry: SUA pot neutraliza Statul Islamic mai repede decat au anihilat Al-Qaida. Hollande ordona intensificarea raidurilor impotriva jihadistilor

Secretarul de Stat american, John Kerry, a declarat joi ca Statele Unite au abilitatea de a neutraliza gruparea terorista Statul Islamic SI) mult mai repede decat au anihilat reteaua Al-Qaida, relateaza Reuters online, in timp ce presedintele francez Francois Hollande a ordonat intensificarea raidurilor impotriva SI in Siria si in Irak, potrivit AFP online, relateaza Mediafax.

Statul Islamic ameninta ca va ataca CASA ALBA

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat, joi seara, o noua inregistrare video, in care a amenintat ca urmatoarea tinta a unui atentat va fi Casa Alba, sediul Presedintiei Statelor Unite, potrivit Fox News.

Europol: Statul Islamic ar putea comite noi atentate in UE

Agentia politiei europene Europol) a avertizat ca gruparea jihadista Statul Islamic SI) ar putea comite noi atacuri teroriste de genul celor din Franta in alte state europene.

Statul Islamic a anuntat ca a executat doi ostatici

Doi ostatici ai retelei teroriste Statul Islamic, un norvegian si un chinez, au fost executati, a anuntat reteaua care a prezentat cadavrele celor doi.

Mamele tinerilor inrolati in Statul Islamic, victimele din umbra ale extremismului musulman

De la inceputul razboiului civil sirian, in urma cu patru ani, aproximativ 20. 000 de tineri straini au fost radicalizati si au plecat in Siria si Irak, ca sa lupte pentru diferite factiuni islamiste. Dupa plecarea lor, de cele mai multe ori neanuntata, familia ramane coplesita de durere, vina, rusine si indoiala despre copilul pe care l-a adus pe lume.

Secretarul de Stat al SUA, John Kerry: Vom invinge Statul Islamic

Secretarul de Stat american, John Kerry, a declarat, joi, ca Statele Unite poate neutraliza gruparea terorista Stat Islamic mai repede decat au anihilat reteaua Al-Qaida.

Statul Islamic difuzeaza imagini din New York, insotite de amenintari

Gruparea terorista Stat Islamic a difuzat o noua inregistrare video de propaganda, in care sarbatoreste atentatele de vineri seara de la Paris si prezinta imagini din New York, in timp ce militantii fac amenintari vagi la adresa Frantei si Statelor Unite, relateaza NBC New York.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2879 seconds )