Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine finanteaza Statul Islamic? O vanatoare de comori, petrol si bani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine finanteaza Statul Islamic? O vanatoare de comori, petrol si bani

Cum si cine finanteaza Statul Islamic? Cotidianul italian Corriere della Sera a realizat o harta a sponsorizalor de care beneficiaza organizatia sunita terorista Statul Islamic, pe baza informatiilor neoficiale oferite de catre surse. continuă pe Wall-Street Ro

Cine finanteaza Statul Islamic? O vanatoare de comori, petrol si bani

Cum si cine finanteaza Statul Islamic? Cotidianul italian Corriere della Sera a realizat o harta a sponsorizarilor de care beneficiaza organizatia sunita terorista Statul Islamic, pe baza informatiilor neoficiale oferite de surse americane si irakiene.

Cati membri numara Statul Islamic si cine ii inarmeaza pe jihadisti

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, spune ca gruparea jihadista este formata din 30. 000 de monstri, apreciind ca acest numar este suficient de mic pentru ca organizatia sa fie invinsa de comunitatea internationala. Cine inarmeaza Statul Islamic? Jihadistii cumpara de pe piata neagra arme de productie chineza, rusa, americana, europeana.

Cum functioneaza Statul Islamic, cine conduce operatiunile, care sunt sursele de finantare si cat costa atentatele

Cum functioneaza si cine conduce gruparea jihadista Statul Islamic, cine coordoneaza atacurile - agentia France Presse descrie, intr-un rezumat, mecanismul de atragere a adeptilor si care sunt sursele de finantare ale teroristilor care au revendicat recent atentatele din Paris, Beirut si impotriva avionului rusesc care s-a prabusit in peninsula Sinai din Egipt.

Statul Islamic ameninta ca toate tarile care efectueaza raiduri aeriene in Siria vor avea soarta Frantei. / Seful CIA: Statul Islamic pregateste probabil noi atacuri

Statul Islamic pregateste probabil noi atacuri, dupa cele de la Paris, a afirmat luni directorul CIA, John Brennan, citat de AFP. De altfel, organizatia terorista a amenintat, intr-un video lansat luni pe internet, ca tarile care efectueaza raiduri aeriene in Siria vor avea soarta Frantei, subliniind ca urmeaza sa atace Washingtonul, scrie Reuters.

Statul Islamic ameninta ca va ataca CASA ALBA

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat, joi seara, o noua inregistrare video, in care a amenintat ca urmatoarea tinta a unui atentat va fi Casa Alba, sediul Presedintiei Statelor Unite, potrivit Fox News.

Europol: Statul Islamic ar putea comite noi atentate in UE

Agentia politiei europene Europol) a avertizat ca gruparea jihadista Statul Islamic SI) ar putea comite noi atacuri teroriste de genul celor din Franta in alte state europene.

Statul Islamic a anuntat ca a executat doi ostatici

Doi ostatici ai retelei teroriste Statul Islamic, un norvegian si un chinez, au fost executati, a anuntat reteaua care a prezentat cadavrele celor doi.

Gruparea Anonymous a sabotat peste 5.500 de conturi de Twitter legate de Statul Islamic

Gruparea de hacking Anonymous a anuntat, marti, ca a sabotat peste 5. 500 de conturi de Twitter legate de Statul Islamic, dupa de claratia de razboi impotriva jihadistilor, ca reactie la atacurile de la Paris, informeaza AFP.

Coalitia internationala ataca resursele petroliere din Siria, ale gruparii Statul Islamic

Coalitia internationala coordonata de SUA a decis sa atace resursele petroliere ale gruparii Statul Islamic, armata americana distrugand duminica 116 camioane-cisterna in regiunea Deir Ezzor, din estul Siriei, informeaza marti Radio France Internationale, in pagina online.

Vladimir Putin: Statul Islamic primeste fonduri din 40 de tari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, luni, ca gruparea jihadista Statul Islamic primeste fonduri din 40 de tari, inclusiv din stare membre G20.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )