Libnet.ro
UNICEF

15:16

Europol: Statul Islamic ar putea comite noi atentate in UE

România Liberă România Liberă,
Europol: Statul Islamic ar putea comite noi atentate in UE

Agentia politiei europene Europol) a avertizat ca gruparea jihadista Statul Islamic SI) ar putea comite noi atacuri teroriste de genul celor din Franta in alte state europene. continuă pe România Liberă

Statul Islamic ameninta ca toate tarile care efectueaza raiduri aeriene in Siria vor avea soarta Frantei. / Seful CIA: Statul Islamic pregateste probabil noi atacuri

Statul Islamic pregateste probabil noi atacuri, dupa cele de la Paris, a afirmat luni directorul CIA, John Brennan, citat de AFP. De altfel, organizatia terorista a amenintat, intr-un video lansat luni pe internet, ca tarile care efectueaza raiduri aeriene in Siria vor avea soarta Frantei, subliniind ca urmeaza sa atace Washingtonul, scrie Reuters.

Europol, avertisment de ultima ora: Statul Islamic ar putea comite noi atacuri in UE!

Reteaua terorista Stat Islamic ar putea comite noi atacuri teroriste de genul celor din Franta in alte state europene, avertizeaza Agentia politiei europene Europol).

Atentate teroriste in Paris. Europenii isi iau masuri de aparare

Reteaua terorista Stat Islamic ar putea comite noi atacuri teroriste de genul celor din Franta in alte state europene, avertizeaza Agentia de Politie Europeana Europol). Cele mai multe state europene au anuntat masuri sporite de securitate.

Statul Islamic ameninta SUA si alte tari cu atentate similare celor din Paris

Statul Islamic SI) a avertizat intr-o noua inregistrare video difuzata luni ca toate tarile care participa la atacurile aeriene din Siria impotriva SI vor avea aceeasi soarta ca Franta, amenintand mai ales Statele Unite, relateaza Reuters online.

Franta a lansat bombardamente masive asupra orasului sirian Raqa, fief al organizatiei teroriste Statul Islamic

Franta a efectuat, duminica, 20 de raiduri aeriene bombardand Raqa, oras din nordul Siriei si fief al organizatiei teroriste Statul Islamic, a anuntat ministrul francez al Apararii, citat de AFP. Bombardamentele vin la doua zile de la seria de atentate simultane care au lovit Parisul, soldate cu 132 de morti si 352 de raniti.

Cum functioneaza Statul Islamic, cine conduce operatiunile, care sunt sursele de finantare si cat costa atentatele

Cum functioneaza si cine conduce gruparea jihadista Statul Islamic, cine coordoneaza atacurile - agentia France Presse descrie, intr-un rezumat, mecanismul de atragere a adeptilor si care sunt sursele de finantare ale teroristilor care au revendicat recent atentatele din Paris, Beirut si impotriva avionului rusesc care s-a prabusit in peninsula Sinai din Egipt.

Cine finanteaza Statul Islamic? O vanatoare de comori, petrol si bani

Cum si cine finanteaza Statul Islamic? Cotidianul italian Corriere della Sera a realizat o harta a sponsorizalor de care beneficiaza organizatia sunita terorista Statul Islamic, pe baza informatiilor neoficiale oferite de catre surse.

Cati membri numara Statul Islamic si cine ii inarmeaza pe jihadisti

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, spune ca gruparea jihadista este formata din 30. 000 de monstri, apreciind ca acest numar este suficient de mic pentru ca organizatia sa fie invinsa de comunitatea internationala. Cine inarmeaza Statul Islamic? Jihadistii cumpara de pe piata neagra arme de productie chineza, rusa, americana, europeana.

Statul Islamic ameninta ca va ataca CASA ALBA

Gruparea jihadista Statul Islamic a difuzat, joi seara, o noua inregistrare video, in care a amenintat ca urmatoarea tinta a unui atentat va fi Casa Alba, sediul Presedintiei Statelor Unite, potrivit Fox News.

Statul Islamic a anuntat ca a executat doi ostatici

Doi ostatici ai retelei teroriste Statul Islamic, un norvegian si un chinez, au fost executati, a anuntat reteaua care a prezentat cadavrele celor doi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )