Libnet.ro
UNICEF

18:15

Avioanele militare americane si rusesti au fost aproape de o confruntare deasupra Siriei

Hotnews Hotnews,
 Avioanele militare americane si rusesti au fost aproape de o confruntare deasupra Siriei

Avioanele militare americane si rusesti au fost implicate intr-un conflict deasupra Siriei, dupa ce Moscova a decis sa bombardeze o pozitie a rebelilor sirieni sustinuti de SUA, informeaza The Telegraph. continuă pe Hotnews

VIDEO 50.000 de japonezi au protestat la Okinawa impotriva prezentei bazelor militare americane

Peste 50. 000 de japonezi au manifestat pe insula Okinawa sudul Japoniei) impotriva prezentei bazelor militare americane si a recentelor incidente in care au fost implicati militari americani, anunta agentia EFE, citata de Agerpres. Protestul a fost convocat dupa violarea si asasinarea in aprilie a unei tinere nipone de catre un fost puscas marin, cel mai grav incident din regiune din ultima vreme in care au fost implicati militari americani si care a dus la o tot mai mare respingere de catre localnici a prezentei militare americane.

Alerta in SUA! Coreea de Nord a amenintat ca ar putea ataca baze militare americane

Coreea de Nord ameninta ca ar putea ataca baze militare americane din Coreea de Sud si din Oceanul Pacific, potrivit Mediafax. ro. Coreea de Nord este pregatita sa atace baze militare americane din.

Japonia: Zeci de mii de oameni au protestat la Okinawa impotriva prezentei bazelor militare americane in zona

Protest de amploare in Japonia! Zeci de mii de oameni au participat duminica in Okinawa, la o manifestatie indreptata impotriva prezentei bazelor militare americane pe insula japoneza.

Zeci de mii de japonezi au protestat impotriva prezentei bazelor militare americane in regiune

Zeci de mii de oameni au participat duminica la un protest in Okinawa, indreptat impotriva prezentei bazelor militare ale SUA pe insula japoneza, dupa ce un fost militar american a marturisit ca ar fi violat si ucis o japoneza, informeaza Associated Press.

Serviciile secrete sud-coreene avertizeaza ca Statul Islamic ar putea ataca baze militare americane

Serviciile secrete sud-coreene au dezvaluit luni ca jihadistii Statului Islamic ISIS) au colectat informatii despre 77 de baze militare si facilitati aeriene ale SUA si NATO din intreaga lume, iar amenintarea reprezentata de jihadisti asupra unor asemenea tinte este cat se poate de reala, scrie CNN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )