Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un avion al companiei Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia, dupa ce doua persoane aflate la bord au inceput sa se simta rau

B1 B1,
Un avion al companiei Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia, dupa ce doua persoane aflate la bord au inceput sa se simta rau

Un avion al companiei Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia dupa ce doua persoane aflate la bord au inceput sa se simta rau, a anutat o purtatoare de cuvant a companiei, potrivit site-ului. continuă pe B1

Avion Germanwings, nevoit sa aterizeze la Venetia

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei, informeaza site-ul TheLocal. it, citat de Mediafax.

Un avion Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei,.

Cutia neagra confirma: Avionul companiei Germanwings a fost prabusit INTENTIONAT

Cutia neagra recuperata din epava avionului companiei Germanwings arata ca Andreas Lubitz a accelerat in mod deliberat coborarea aeronavei, au anuntat anchetatorii. Dispozitivul a fost recuperat abia joi, dupa.

Nou incident la bordul unui avion Germanwings

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau .

Val de incidente pentru Germanwings. Un avion al companiei a fost deviat spre Stuttgart din cauza unei probleme tehnice

Un avion Germanwings cu 128 de persoane la bord, care asigura o cursa de la Koln catre Venetia, a fost deviat spre Stuttgart sambata din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat compania aeriana, citata.

Un avion al Germanwings si-a deviat zborul

Un avion Airbus A319 al Germanwings companie detinuta de Lufthansa) a fost deviat catre Stuttgart, astazi, dupa ceea ce, la prima vedere, a parut o pierdere de combustibil, a anuntat operatorul aerian, intr-un comunicat citat de Reuters. Zborul 4U814 Koln-Venetia), cu 123 de pasageri si 5 membri ai echipajului, a avut startul la 10:55 ora Romaniei).

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )