Libnet.ro
UNICEF

12:15

Avion prabusit in Franta: 72 de victime au fost identificate

Adevărul Adevărul,
Avion prabusit in Franta: 72 de victime au fost identificate

La cinci zile de la tragedia avionului prabusit in Franta, anchetatorii care se ocupa cu rezolvarea misterului care sta in spatele acestei intamplari nefericite anunta ca au reusit sa izoleze 78 de probe ADN diferite, ceea ce inseamna ca au mi ramas 72 de persoane neidentificate. continuă pe Adevărul

Avion prabusit in Franta. Ce despagubiri vor primi familiile victimelor

Avion prabusit in Franta. Familiile victimelor din avionul Airbus A320 prabusit, marti, in Alpii francezi, vor primi despagubiri de la asiguratori, la fel si aeronava distrusa a companiei Germanwings, chiar daca accidentul a fost cauzat in mod deliberat, a declarat vineri pentru AFP o sursa apropiata dosarului.

Avion prabusit in Franta. The New York Times: Unul dintre piloti parasise cabina si a ramas incuiat pe dinafara inainte de prabusire

Avion prabusit in Franta. Un anchetator citat sub protectia anonimatului de cotidianul american The New York Times sustine ca datele extrase din cutia neagra a avionului Germanwings care inregistra discutiile din cabina pilotilor arata ca unul dintre acestia parasise cabina inainte ca aeronava sa piarda din altitudine si sa se prabuseasca.

Avion prabusit in Franta. Coborarea avionului Germanwings a fost setata manual

Datele din transponderul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Franta arata ca cineva a modificat manual altitudinea pilotului automat la mai putin de 30 de metri, sustine FlightRadar24, relateaza DPA in pagina electronica.

Avion prabusit in Franta. Niciun cadavru intact, s-au recuperat peste 600 de bucati

Se continua operatiunile de identificare a cadavrelor celor 150 de persoane care se aflau in avionul Airbus A320, prabusit in Alpii Francezi. Un profesor care ajuta la identificarea celor peste 600 de bucati recuperate spune ca va fi bantuit mereu de sarcina macabra pe care o are de indeplinit. Cadavrul copilotului Germanwings considerat responsabil de prabusire, Andreas Lubitz, a fost deja recuperat.

Avion prabusit in Franta: o publicatie germana sustine ca bunicul copilotului Andreas Lubitz este originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului.

Avion prabusit in Franta: copilotul Andreas Lubitz cunostea perfect regiunea din Alpi unde a doborat aeronava

Andreas Lubitz, copilotul german considerat responsabil de prabusirea avionului Germanwings in Franta, in Alpi, cunostea foarte bine aceasta regiune, relateaza presa franceza, fiind pasionat de zborul cu planorul si efectuand des stagii in Alpes-de-Haute-Provence.

Avion prabusit in Franta. Anchetatorii au recuperat sute de bucati din trupurile neinsufletite

Investigatorii francezi au anuntat vineri ca au gasit pana in prezent intre 400 si 600 de bucati din trupurile neinsufletite ale victimelor la locul unde s-a prabusit avionul Airbus A320 cu 150 de persoane. Cautarile sunt ingreunate de relieful dificil, dar vor continua, potrivit DPA.

Avion prabusit in Franta. Ce a ascuns copilotul avionului Germanwings de angajatorii sai

Copilotul cursei 4U 9525, care a prabusit intentionat avionul Airbus A320 in Alpii francezi, a primit consiliere psihologica in ajunul zilei in care a decolat. Mai mult, procurorii care au facut perchezitii la cele doua locuinte ale lui Andreas Lubitz ar fi gasit o adeverinta medicala care il scutea de la serviciu, dar pe care a ascuns-o de angajatorii sai.

Avion prabusit in Franta. Copilotul care a dat de pamant cu aeronava groazei avea permis de zbor de la 14 ani

Copilotul avionului Germanwings, Andreas Lubitz, care a prabusit intentionat marti in sudul Frantei aeronava Airbus A320 omorand 150 de persoane, era de origine germana, avea 28 de ani si isi luase permisul de zbor de la varsta de 14 ani.

Avion prabusit in Franta: copilotul Andreas Lubitz se trezea din cosmaruri tipand Ne prabusim!

Fosta iubita a copilotului Andreas Lubitz, Maria W. , a declarat ca acesta era un om tulburat care avea des cosmaruri la finalul carora se trezea tipand Ne prabusim!. Aceasta a mai adaugat ca germanul stia cum sa-si ascunda problemele fata de cei din jur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )