Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avion prabusit in Franta. Anchetatorii au recuperat sute de bucati din trupurile neinsufletite

Adevărul Adevărul,
Avion prabusit in Franta. Anchetatorii au recuperat sute de bucati din trupurile neinsufletite

Investigatorii francezi au anuntat vineri ca au gasit pana in prezent intre 400 si 600 de bucati din trupurile neinsufletite ale victimelor la locul unde s-a prabusit avionul Airbus A320 cu 150 de persoane. Cautarile sunt ingreunate de relieful dificil, dar vor continua, potrivit DPA. continuă pe Adevărul

Avion prabusit in Franta. Anchetatorii au facut filmul evenimentelor dupa decolare. Pe inregistrari se aud tipetele disperate ale pasagerilor

Anchetatorii au reusit sa stabileasca motivele din spatele tragedieie aviatice in care au murit 150 de persoane. Informatiile recuperate din cutiile negre arata ca prabusirea s-a produs ca urmare a unui act voit al copilotului, Andreas Liubitz, un german de 28 de ani.

INFOGRAFIE Avion prabusit in Franta: aeronava groazei s-a prabusit 9.500 de metri in 10 minute

Avion prabusit in Franta: Airbus-ul A320 al companiei low-cost Germanwings a intrat intr-o coborare abrupta inainte de ciocnirea cu formatiunile muntoase din Alpii francezi, in urma careia au murit toate cele 150 de persoane de la bord.

Avion prabusit in Franta: aeronava groazei s-a prabusit 9.500 de metri in 10 minute

Avion prabusit in Franta: Airbus-ul A320 al companiei low-cost Germanwings a intrat intr-o coborare abrupta inainte de ciocnirea cu formatiunile muntoase din Alpii francezi, in urma careia au murit toate cele 150 de persoane de la bord.

Avion prabusit in Franta. Ce despagubiri vor primi familiile victimelor

Avion prabusit in Franta. Familiile victimelor din avionul Airbus A320 prabusit, marti, in Alpii francezi, vor primi despagubiri de la asiguratori, la fel si aeronava distrusa a companiei Germanwings, chiar daca accidentul a fost cauzat in mod deliberat, a declarat vineri pentru AFP o sursa apropiata dosarului.

Avion prabusit in Franta - al treilea cel mai grav din istoria tarii. Cele mai tragice accidente aviatice de pe teritoriul francez

Cazul avionului prabusit in Franta marti reprezinta primul accident aviatic care implica o aeronava de linie din Franta, din ultimii 15 ani, fiind totodata cel de-al treilea cel mai mare accident in ceea ce priveste numarul mortilor. Din 1990, 495 de persoane au murit in 139 de accidente aviatice in Franta.

Avion prabusit in Franta. The New York Times: Unul dintre piloti parasise cabina si a ramas incuiat pe dinafara inainte de prabusire

Avion prabusit in Franta. Un anchetator citat sub protectia anonimatului de cotidianul american The New York Times sustine ca datele extrase din cutia neagra a avionului Germanwings care inregistra discutiile din cabina pilotilor arata ca unul dintre acestia parasise cabina inainte ca aeronava sa piarda din altitudine si sa se prabuseasca.

Avion prabusit in Franta. Victime din 15 tari

Avion prabusit in Franta. Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat miercuri ca victimele accidentului aviatic produs marti in sudul Frantei sunt din 15 tari, dar compania Lufthansa si autoritatile spaniole si germane verifica diferitele nationalitati si sprera sa furnizeze, cat mai repede posibil, toate informatiile.

Avion prabusit in Franta. Un fotbalist roman si-a schimbat in ultimul moment biletul si a scapat cu viata. Acelasi noroc l-a avut si Dorinel Munteanu in 1996

Niciun cetatean romin nu s-a aflat in avion prabusit in Franta, dar putin a lipsit ca tara noastra sa se afle pe lista celor indoliate in urma acestui incident.

Avion prabusit in Franta: Cancelarul german va vizita locul accidentului, iar regele Felipe al Spaniei intrerupe vizita oficiala facuta lui Hollande

Avionul prabusit in Franta a adus moartea pentru 150 de persoane. Printre victimele tragediei aviatice se numara multi nemti, spanioli, dar si cetateni turci. Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, aflat in vizita in Franta in momentul prabusirii avionului, a decis sa-si scurteze vizita si sa se intoarca acasa. Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca miercuri va sosi in Franta pentru a vizita regiunea unde s-a prabusit avionul.

Avion prabusit in Franta. Coborarea avionului Germanwings a fost setata manual

Datele din transponderul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Franta arata ca cineva a modificat manual altitudinea pilotului automat la mai putin de 30 de metri, sustine FlightRadar24, relateaza DPA in pagina electronica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )