Libnet.ro
UNICEF

18:00

Avionul Solar Impulse a decolat pentru ultima etapa a traversarii Statelor Unite

Hotnews Hotnews,
 Avionul Solar Impulse a decolat pentru ultima etapa a traversarii Statelor Unite

Avionul experimental propulsat cu ajutorul energiei solare, Solar Impulse, a decolat sambata dimineata de la Washington catre New York, ultima etapa a traversarii Statelor Unite ale Americii de la vest la est, sperand sa poata survola sambata seara Statuia Libertatii, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE Avionul Solar Impulse a aterizat la New York, dupa ce a traversat Statele Unite

UPDATE Avionul Solar Impulse, cu propulsie integrala asigurata de lumina solara, a aterizat sambata seara la New York, la capatul ultimului segment din calatoria peste Statele Unite ale Americii ce a inceput in urma cu mai bine de doua luni, informeaza Agerpres citand Associated Press.

Avionul solar cat un Airbus pleaca in ultima etapa a calatoriei in jurul SUA

Avionul solar Solar Impulse a plecat din Washington DC catre New York, in ultima etapa a calatoriei sale de-a lungul Statelor Unite ale Americii, care va fi prima a unei aeronave alimentate de la Soare.

Turul Ciclist al Romaniei: Ultima etapa se desfasoara in Bucuresti. Vezi traseul.

Ultima etapa a Turului ciclist al Romaniei, programata sambata, se va disputa doar in Capitala. Initial traseul era Buzau - Urziceni - Bucuresti, insa acesta a fost modificat, potrivit Mediafax. Astfel, etapa a sasea se va disputa intre orele 16. 00 si 18. 30 in Bucuresti si va cuprinde un circuit in jurul Palatului Parlamentului, care va acoperi o distanta totala de 80 kilometri. Acestia vor fi parcursi in 25 ture a cate 3,2 kilometri. Etapa va include si trei sprinturi intermediare, la fiecare .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )