Libnet.ro
UNICEF

15:00

UPDATE Avionul Solar Impulse a aterizat la New York, dupa ce a traversat Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Avionul Solar Impulse a aterizat la New York, dupa ce a traversat Statele Unite

UPDATE Avionul Solar Impulse, cu propulsie integrala asigurata de lumina solara, a aterizat sambata seara la New York, la capatul ultimului segment din calatoria peste Statele Unite ale Americii ce a inceput in urma cu mai bine de doua luni, informeaza Agerpres citand Associated Press. continuă pe Hotnews

Avionul Solar Impulse a decolat pentru ultima etapa a traversarii Statelor Unite

Avionul experimental propulsat cu ajutorul energiei solare, Solar Impulse, a decolat sambata dimineata de la Washington catre New York, ultima etapa a traversarii Statelor Unite ale Americii de la vest la est, sperand sa poata survola sambata seara Statuia Libertatii, relateaza AFP.

Avionul solar cat un Airbus pleaca in ultima etapa a calatoriei in jurul SUA

Avionul solar Solar Impulse a plecat din Washington DC catre New York, in ultima etapa a calatoriei sale de-a lungul Statelor Unite ale Americii, care va fi prima a unei aeronave alimentate de la Soare.

Topul mondial al oraselor cu cei mai multi milionari: Tokyo conduce per total, New York si Moscova au cei mai multi miliardari

Tokyo este orasul cu cei mai multi bogati din lume, cu averi de peste un milion de dolari, excluzand resedinta principala, si se afla pe pozitia a doua in topul mondial al oraselor dupa numarul celor cu averi de peste 30 de milioane de dolari, potrivit unui raport al WealthInsight.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )