Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocat: Edward Snowden a cerut oficial azil politic provizoriu in Rusia

B1 B1,
Avocat: Edward Snowden a cerut oficial azil politic provizoriu in Rusia

Edward Snowden, acuzat de Statele Unite de spionaj, care a fost blocat timp de trei saptamani intr-un aeroport din Moscova, a cerut, amrti, in mod oficial azil politic provizoriu in Rusia, potrivit avocatului. continuă pe B1

Edward Snowden a cerut oficial azil politic provizoriu in Rusia

Fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden, blocat de mai mult de trei saptamani intr-un aeroport din Moscova, a cerut marti azil politic provizoriu in Rusia, a anuntat avocatul rus.

Edward Snowden a cerut oficial azil temporar in Rusia

Edward Snowden, fostul consultant al serviciilor americane de informatii, a cerut oficial azil politic temporar, a anuntat un avocat rus pentru Reuters. Kremlinul a precizat ulterior ca nu este in atributia presedintelui Vladimir Putin sa decida daca acorda azil politic, ci a serviciului federal de migratie.

Edward Snowden, fostul angajat CIA, acuzat de spionaj in SUA, a cerut azil politic provizoriu in Rusia

Fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden, condamnat in SUA pentru spionaj, a cerut marti azil politic provizoriu in Rusia, a anuntat avocatul rus Anatoli Kucerena, care a avut intrevederi cu el, relateaza agentiile de presa Reuters, AFP si RIA Novosti.

Edward Snowden, fostul angajat CIA acuzat de spionaj in SUA, a cerut azil politic provizoriu in Rusia

Fostul consultant al serviciilor de informatii americane Edward Snowden, condamnat in SUA pentru spionaj, a cerut marti azil politic provizoriu in Rusia, a anuntat avocatul rus Anatoli Kucerena, care a avut intrevederi cu el, relateaza agentiile de presa Reuters, AFP si RIA Novosti.

Presedintele Dumei de Stat: Rusia trebuie sa-i ofere azil politic lui Snowden

Rusia trebuie sa-i ofere azil politic sau refugiu provizoriu lui Edward Snowden, considera Serghei Naraskin, presedintele Dumei de Stat, camera inferioara a parlamentului rus, informeaza Interfax, citata de.

Autoritatile din Rusia sustin ca nu au primit nicio cerere de azil din partea lui Edward Snowden

Biroul pentru imigranti din cadrul Guvernului de la Moscova sustine ca nu a primit nicio solicitare de azil politic pe numele lui Edward Snowden, care ramane blocat in zona de tranziat a unui aeroport din capitala Rusiei. Vineri, Snowden a anuntat ca a a cerut azil temporar statului rus, afirmand ca intentia sa este de a ajune in America Latina.

Rusia nu a primit nicio cerere de azil din partea lui Edward Snowden.

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea fostului consultant NSA Edward Snowden, anunta surse citate de BBC News online si preluate de mediafax. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca doreste azil politic temporar in Rusia pana va putea pleca in America Latina. Snowden nu a precizat daca a depus si o cerere oficiala pentru a obtine azil in Rusia. Surse citate de BBC News online au informat ca Rusia nu a primit nicio .

Edward Snowden vrea azil politic temporar in Rusia, inainte de a merge in America Latina

Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca nu are niciun regret si ca doreste azil politic temporar in Rusia pana va putea pleca in America Latina, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Rusia sustine ca nu a primit nicio solicitare de azil politic de la Snowden

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea fostului consultant NSA Edward Snowden, anunta surse citate de BBC News online, conform Mediafax. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in.

Rusia nu a primit inca nicio solicitare de azil politic din partea lui Snowden

Fostul consultant EdwardSnowden inca nu a solicitat azi politic Rusiei, scrie BBC News. Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova, a declarat ca doreste azil politic temporar in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )