Libnet.ro
UNICEF

16:15

Avocatul Elenei Udrea, la Antena 3: Elena Udrea nu are niciun fel de implicare penala in Gala Bute

Antena3 Antena3,
Avocatul Elenei Udrea, la Antena 3: Elena Udrea nu are niciun fel de implicare penala in Gala Bute

Avocatul Marius Striblea sustine ca Elena Udrea nu are niciun fel de implicare penala in Gala Bute. in Gala Bute, nu este identificata nicio fapta concreta de abuz in serviciu. )Ce a facut concret doamna. continuă pe Antena3

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea: in confruntare se va demonstra ca denuntatorii mint

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, sambata, ca odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea, declaratiile acestora vor putea fi dovedite ca fiind mincinoase. Striblea a mai.

Avocatul Elenei Udrea: Probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita este facuta exclusiv pe denunturi. Este pentru prima data cand vad intr-un dosar penal un denunt colectiv

Avocatul Elenei udrea, Marius Stribea a declarat miercuri in cadrul unei ineterventii telefonice in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV ca probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita de care este.

Avocatul Elenei Udrea: Probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita este facuta exclusiv pe denunturi. Este pentru prima data cand vad intr-un dosar penal un denunt colectiv (VIDEO)

Avocatul Elenei udrea, Marius Stribea a declarat miercuri in cadrul unei ineterventii telefonice in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV ca probatiunea pe cele trei fapte de luare de mita de care este.

Avocatul Elenei Udrea: in dosarul Gala Bute exista si un denunt colectiv

Avocatul Elenei Udrea, Marius Stribea, a declarat miercuri seara pentru B1 TV ca in dosarul Gala Bute exista si un denunt colectiv, de Gardean Adrian, Gardean Miron si Boicu Corin.

Avocatul Elenei Udrea: in cazul clientei mei s-a trecut peste lege. Presedintele CCR ar fi trebuit sa aiba o obligatie de rezerva (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat, miercuri, ca presedintele CCR, Augustin Zegrean, ar fi trebuit sa aiba o obligatie de rezerva in ceea ce priveste cazul din Camera Deputatilor in cazul.

Avocatul Elenei Udrea: Au fost seturi de denunturi care au tot evoluat, fiecare incearca sa isi scape pielea

Elena Udrea a fost vizitata astazi in arestul Politiei Capitalei de Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii sai. Cei doi au pus la punct strategia de aparare. Nimic din ce este legal nu vom pierde! Vom face tot.

Marius Striblea: O confruntare va putea sa dovedeasca faptul ca denunturile impotriva Elenei Udrea sunt mincinoase (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca fostul ministru vrea o confruntare cu autorii denunturilor impotriva sa. Potrivit acestuia, odata cu punerea fata in fata a denuntatorilor cu Elena Udrea,.

Procurorii au instituit sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea. Avocat: Se astepta la aceasta masura (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea a declarat ca procurorii DNA i-au adus la cunostinta fostului ministru instituirea sechestrului pe o parte din avere. Potrivit acestuia, este vorba despre mai multe imobile, dar si parti.

Procurorii pun sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Ariton si Obreja au ramas la DNA

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca s-a dispus masura de instituire a sechestrului asigurator pe bunuri mobile si imobile in valoare de cateva milioane de lei. Sechestrul a fost pus pe niste imobile clar identificate si cateva parti sociale la societati comerciale.

Procurorii au pus sechestru pe averea Elenei Udrea. Recursul la arestarea sa va fi judecat pe 5 martie

00 - Recursul Elenei Udrea la decizia de arestare preventiva in dosarul Gala Bute se va judeca pe 5 martie, potrivit unei hotarari a iCCJ. 00 - Avocatul Marius Striblea a declarat, la iesirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )