Libnet.ro
UNICEF

08:45

Avocatul Poporului S-A AUTOSESIZAT: Se vor face investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara

B1 B1,
Avocatul Poporului S-A AUTOSESIZAT: Se vor face investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si anunta ca, in urmatoarele saptamani, va face investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara, ca urmare a recentelor incidente petrecute in cateva. continuă pe B1

Avocatul Poporului s-a autosesizat si va face investigatii in mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va efectua investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara, unde au fost semnalate nereguli.

Avocatul Poporului anunta controale in spitalele de psihiatrie

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va efectua investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara, unde au fost semnalate nereguli. Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, ca urmare a recentelor.

Avocatul Poporului va demara o investigatie de amploare in mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va demara o investigatie in mai multe spitale de psihiatrie din tara, in urmatoarele doua saptamani. Va fi investigat si spitalul de la Sapoca, unde un pacient a atacat alti 13 pacienti, sase dintre acestia decedand si restul fiind grav raniti.

Corporate Report: Piata obligatiunilor corporatiste este tot mai incinsa; Huawei acuza guvernul american ca actioneaza fara scrupule pentru a-i perturba afacerile; State americane vor deschide investigatii antitrust impotriva lui Google

Desi aduc randamente tot mai mici, titlurile companiilor se vand ca painea calda Cercetarile privind practicile incorecte ale lui Huawei se extind pe noi planuri Justitiarii americani vor ataca in grup gigantul tehnologic .

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna

Iubirea se simte in aer pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP TAUR - Treci printr-o revolutie personala. Simti nevoie sa evadezi din rutina zilnica si sa incerci ceva nou, ceva ce iti face inima sa.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )