Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu a avut loc o tragere suplimentara la loto, de Anul Nou. Loteria invoca o eroare de redactare: A fost remediata prin corectarea editiei online a revistei Loto-Prono si retragerea de la difuzare

Hotnews Hotnews,
 De ce nu a avut loc o tragere suplimentara la loto, de Anul Nou. Loteria invoca o eroare de redactare: A fost remediata prin corectarea editiei online a revistei Loto-Prono si retragerea de la difuzare

In fata valului de acuzatii ca in loc de doua trageri la Loto de Anul Nou a fost doar una, chiar daca pretul biletelor a fost dublu, Loteria Romana precizeaza ca in revista proprie s-a produs o eroare de redactare. continuă pe Hotnews

De ce nu a mai avut loc o tragere suplimentara la loto, de Anul Nou

Pagina de Facebook a Loteriei Romane a fost inundata cu sute de mesaje de la romani nemultumiti care au platit pret dublu la biletele de Anul Nou, pentru doua extrageri, asa cum au fost informati in agentii, insa pe 31 decembrie a fost o singura extragere.

LOTO 6/49. Anunt-soc facut de Loteria Romana dupa scandalul de la tragerile de Anul Nou

Loteria Romana reactioneaza pe larg dupa scandalul aparut legat de tragerea de Anul Nou, atunci cand mai multi clienti au acuzat institutia ca nu a organizat doua trageri desi a marit pretul.

Loteria Romana, in centrul unui scandal urias dupa extragerea de Anul Nou

Loteria Romana este in centrul unui scandal urias dupa extragerea de Anul Nou. Variantele au costat dublu, iar jucatorii sustin ca in agentii li s-a spus ca este vorba de o extragere dubla, adica biletele ar.

VIDEO in pofida oricaror nedreptati si greutati, Moldova are viitor. Igor Dodon a felicitat moldovenii cu Anul Nou

Presedintele Igor Dodon le-a transmis un mesaj de felicitare cetatenilor cu prilejul Anului Nou. Traditional, evenimentul a avut loc la ora 23. 55, la postul public de televiziune. Fata de anul trecut, de aceasta data Igor Dodon i-a felicitat pe moldoveni de unul singur, fara a o avea alaturi pe sotia sa, Galin Dodon.

Marturia unuia dintre romanii impuscati de Anul Nou in Irlanda. L-a dezarmat pe agresor desi tocmai fusese impuscat!

In noaptea de Anul Nou, doi romani din Dublin au fost impuscati. Cei doi lucrau la o pizzerie, Pizza Mizzoni, iar atacul a avut loc la douazeci de minute dupa trecerea in 2019, un atacator inarmat a patruns.

O femeie a fost impuscata intr-un club din Londra in noaptea de Anul Nou

O femeie a fost impuscata intr-un club din estul Londrei in noaptea de Anul Nou, scrie Daily Mail. Victima a fost transportata la spital cu o rana la picior provocata de un glont dupa incidentul care a avut loc in Dalston, estul Londrei, in jurul orei locale 05.

VIDEO Cerere in casatorie in noaptea de Anul Nou

Evenimentul a avut loc cu putin inainte de trecerea in noul an, pe scena unde se desfasura spectacolul de Revelion.

MESAJE DE ANUL NOU 2019. La multi ani, 2019! Cele mai dragute MESAJE DE ANUL NOU de trimis persoanei iubite

E cumpana dintre ani! Sa privim in urma cu iertare, inainte cu multa speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai frumoase URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni, pentru colegi. Iata cele mai impresionante Urari.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai amuzante URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai amuzante URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru URA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )