Libnet.ro
UNICEF

17:30

Azarenka, castigatoarea turneului WTA de la Miami

România Liberă România Liberă,
Azarenka, castigatoarea turneului WTA de la Miami

Jucatoarea de tenis Victoria Azarenka, din Belarus, a castigat pentru a treia oara in cariera turneul WTA de la Miami, dotat cu premii totale de 6. 605 dolari. Ea a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetova. continuă pe România Liberă

Victoria Azarenka a castigat turneul WTA de la Miami

Jucatoarea de tenis din Belarus Victoria Azarenka a castigat pentru a treia oara in cariera turneul WTA de la Miami, dotat cu premii totale de 6. 605 dolari, invingand-o sambata pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, nr. 19 mondial, in doua seturi, 6-3, 6-2, informeaza Agerpres.

VIDEO Victoria Azarenka vs Angelique Kerber, in semifinalele de la Miami

Victoria Azarenka se afla intr-o forma incredibila, sportiva din Belarus reusind sa se califice in semifinalele turneului WTA de la Miami. Vica a trecut de Johanna Konta cap de serie numarul 24) in doua seturi, scor 6-4, 6-2. Pentru un loc in marea finala, Azarenka se va duela cu Angelique Kerber, castigatoare la Australian Open in luna ianuarie a acestui an.

WTA Miami: Monica Niculescu si Margarita Gasparian, calificate in semifinalele probei de dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu si rusoaica Margarita Gasparian s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA Premier de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 605 dolari, marti, dupa ce a invins cuplul Vania King SUA)/Ala Kudriavteva Rusia), cu 6-3, 7-6 3), informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )