Libnet.ro
UNICEF

23:00

Azerbaidjan: Redactorul sef al unui ziar a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Azerbaidjan: Redactorul sef al unui ziar a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Redactorul sef al unui ziar din Azerbaidjan care apare in limba persana, critic fata de putere, a fost condamnat, vineri, la cinci ani de inchisoare, printre acuzatii numarandu-se tradarea si traficul de droguri. continuă pe Adevărul

Grecia: Sediul unui ziar acuzat ca ii sprijina pe neonazisti a fost atacat

In jur de cincisprezece persoane au spart geamurile si au aruncat cu pietre si vopsea, joi seara, in sediul unui ziar grecesc de scandal, acuzat ca ii sprijina pe neonazistii suspectati de uciderea unui militant antifascist, a anuntat politia.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA: Avocatii vor ataca decizia

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul de privatizare al Institutului de Cercetari Alimentare, in care este acuzat de spalare de bani si de prejudicierea statului cu 60.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA: Avocatii ataca decizia

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi civile in dosarul de privatizare a Institutului de Cercetari Alimentare, in care este acuzat de spalare de bani.

Un american prins in Romania a fost condamnat ca a vrut sa livreze arme talibanilor. Ce facea la noi in tara

Un american a fost condamnat miercuri la 25 de ani de inchisoare pentru incercarea de a livra arme si munitie in valoare de peste 25 de milioane de dolari talibanilor din Afganistan, au anuntat procurorii de la New York. Alwar Pouryan, in varsta de 38 de ani, fusese arestat in Romania in februarie 2011 impreuna cu un alt american.

Un american arestat in Romania incerca sa le vanda arme talibanilor. El a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Americanul Alwar Pouryan, arestat in Romania in februarie 2011, a fost condamnat miercuri la 25 de ani de inchisoare, pentru ca a incercat sa livreze armament si munitie de peste 25 de milioane de dolari.

Un roman a fost condamnat la 28 de ani de detentie, in Italia, pentru uciderea unei conationale.

Un cetatean roman a fost condamnat la 28 de ani de inchisoare, in Italia, pentru uciderea unei conationale care dormea pe strazi, careia i-a aplicat mai multe lovituri cu o piatra in craniu, scrie ziarul Il Messaggero, in editia electronica, preluat de Mediafax. Curtea de Apel din orasul italian Ancona a decis condamnarea la 28 de ani de inchisoare a romanului Alexandru Bongiu, in varsta de 20 de ani. In prima instanta, romanul fusese condamnat la 24 de ani de inchisoare. In ianuarie 2011, .

Preotul judecat pentru abuz in serviciu a fost condamnat la un an de inchisoare

Eduard Florin Nedelcu 44 de ani) din judetul Constanta, fost preot in localitatea Baia din judetul Tulcea, a fost condamnat, de Judecatoria Babadag, la un an de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva.

VIDEO.Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, in dosarul ICA.

Paraschiva Silaghi, verisoara lui Dan Voiculescu a declarat pentru B1TV ca ar dori ca justitia din Romania sa aiba mai mult curaj si sa dea decizii definitive de la inceput. Iata ce a mai declarat ruda lui dan Voiculescu, stabilita in Germania: Maine am termenul in care ii cer lui Dan Voiculescu daune morale, a declarat verisoara lui Voiculescu. Acum sunt in Romania, la un hotel din Bucuresti. Europa nu doarme . ) Va ameinta francezii ca nu va vor in Schengen. Noi am avut .

Un colonel in rezerva a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

Barbatul in varsta de 63 de ani a fost sef la Politia Comunitara din Codlea si a cerut bani pentru a facilita anumitor persoane angajarea in armata. A fost prins in flagrant.

Un american a fost arestat in Romania cand incerca sa le vanda arme talibanilor. El a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Americanul Alwar Pouryan, arestat in Romania in februarie 2011, a fost condamnat miercuri la 25 de ani de inchisoare, pentru ca a incercat sa livreze armament si munitie de peste 25 de milioane de dolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )