Libnet.ro
UNICEF

00:07

Azi incepe Anul bivolului alb de metal. Ce inseamna acest lucru pentru omenire

Playtech Playtech,
Azi incepe Anul bivolului alb de metal. Ce inseamna acest lucru pentru omenire

Anul Nou Chinezesc, cunoscut si sub numele de Anul Nou Lunar, va fi sarbatorit astazi, vineri, 12 februarie 2021. De ce incepe Anul Nou Lunar la o ora diferita in fiecare an? Cum se sarbatoreste aceasta sarbatoare importanta? Ce simbolizeaza anul bivolului alb de metal? Aflati totul despre aceasta sarbatoare! Anul bivolului alb de metal . continuă pe Playtech

incepe anul Bivolul Alb de Metal: previziunile horoscopului chinezesc pentru 2021

Anul Bivolului Alb de Metal incepe pe 12 februarie 2021 si se incheie la 31 ianuarie 2022. Bivolul este al doilea semn din zodiacul chinezesc, un animal loial, onest, bland si muncitor. in lunile urmatoare, toti nativii vor avea parte de succese nebanuite. in ce domenii si prin ce provocari trebuie sa treaca mai intai?.

Am intrat in Anul Bivolului alb de Metal. Ce schimbari aduce Noul An Chinezesc

Anul acesta Anul Chinezesc sau Anul Bivolului alb de Metal a inceput pe 12 februarie 2021 si se termina pe 30 ianuarie 2022. Anul Nou Chinezesc se sarbatoreste intr-o perioada diferita de la un an la altul.

incepe Noul An Chinezesc. Ce semnificatie are Anul Bivolului alb de Metal

Anul Nou Chinezesc se sarbatoreste intr-o perioada diferita de la un an la altul. Acesta se bazeaza pe calendarul care tine seama de ciclurile Lunii. De regula, sarbatoarea este la a doua Luna Noua, dupa.

A inceput noul an chinezesc 2021: Anul Bivolului alb de metal

Cu o vechime de patru mii de ani, Noul An chinezesc a inceput oficial de vineri. Pana pe 26 februarie orase intregi vor fi imbracate in lumini colorate. Norocoase anul acesta vor fi culorile rosu, ce reprezinta elementul de foc, si verde, ce semnifica natura.

Horoscop chinezesc 2021. Zodiile care fac bani in anul bivolului de metal

Horoscop chinezesc 2021. Care sunt zodiile care fac bani in anul bivolului de metal. Cine sunt nativii cei mai norocosi ai anului 2021, cine va avea noroc in dragoste si care sunt semnele zodiacale care vor intampina dificultati. Horoscop chinezesc 2021. Care sunt zodiile care vor face bani Cal Pentru cei nascuti in anul Calului, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )