Libnet.ro
UNICEF

00:07

BAC 2013: Aproape 90 de elevi, eliminati vineri din examen, la ultima proba.

România Liberă România Liberă,
BAC 2013: Aproape 90 de elevi, eliminati vineri din examen, la ultima proba.

Un numar de 87 de candidati la bacalaureat au fost elminati din examen, vineri, la ultima proba, pentru ca au fost prinsi copiind sau aveau asupra lor materiale nepermise, transmite Mediafax. Vineri, au participat la proba la alegere a profilului si specializarii din cadrul bacalauretului 155. 220 de absolventi de clasa a XII-a, dintre care 87 au fost eliminati pentru ca au fost prinsi copiind sau aveau asupra lor materiale nepermise in timpul examenelor telefoane mobile, tablete, fituici . continuă pe România Liberă

SUBIECTE BAC 2013 / Aproape 38.000 de elevi dau miercuri examenul de Bacalaureat la Istorie

294 de elevi sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie, la examenul de Bacalaureat 2013. adevarul. ro va publica, miercuri, subiectele la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

SUBIECTE BAC 2013 / Aproape 140.000 de elevi dau miercuri examenul de Bacalaureat la Matematica

964 de elevi sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. adevarul. ro va publica, miercuri, subiectele la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

FRAUDA BAC 2013. 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, dusi la audieri.

100 de elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au fost ridicati, vineri, de autoritati, si dusi la audieri, informeaza Realitatea TV. Elevii au fost ridicati pentru ca ar fi dat mita pentru a putea copia la bacalaureat. Si mai multi parinti au fost chemati la audieri, in dosarul deschis de autoritati, dupa ce directoarea Costica Varzaru a fost arestata pentru 29 de zile, pentru trafic de influenta. Stire in curs de actualizare.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013. CLUJ Peste 110 elevi absenti si doi eliminati. Unul dintre ei s-a ridicat brusc si a iesit din sala fara sa predea lucrarea

Absolventii clasei a XII-a au sustinut miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro a publicat, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

FRAUDA BAC 2013. 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, dusi la audieri. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a fost informat despre situatia de la liceul Dimitrie Bolintineanu, dar ca el stie ca nu exista mandat de aducere pentru elevi semnat de procuror. Am intrebat. Nu exista mandat de aducere . O sa vorbesc cu ministrul Justitiei, sa discute cu Procurorul General. Nu traim in vremea lui Morar sau in vremea comunistilor sa luam oameni de pe strada, cu atat mai putin copii, a afirmat premierul. Citeste FRAUDA BOLINTINEANU. Ponta: Nu .

BACALAUREAT 2013 Aproape 4.700 de elevi de la Olt sustin astazi probele la Istorie si Matematica pentru Bacalaureat

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri - 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Un numar de 511 elevi din Cluj au participat la proba scrisa la Limba materna

Proba la Limba materna din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 s-a desfasurata fara probleme la Cluj. Din totatul de 515 elei inscrisi, patru au absentat.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / CONSTANTA / adevarul.ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor de la proba la alegere, la Bacalaureat

775 de absolventi de liceu din judetul Constanta sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / TULCEA / adevarul.ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor de la proba la alegere, la Bacalaureat

406 absolventi de liceu din judetul Tulcea sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / GALATI / adevarul.ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor de la proba la alegere, la Bacalaureat

886 de absolventi de liceu din judetul Galati sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )