Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bacalaureat 2013: Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului

Hotnews Hotnews,
 Bacalaureat 2013: Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului

Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului 2013, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale. Potrivit unui comunicat al MEN, din totalul celor 209 de candidati care au sustinut examenele in sesiunea speciala de bacalaureat pentru absolventii de liceu participanti la loturile nationale largite ce se pregatesc pentru olimpiadele si concursurile internationale, 104 au promovat, reprezentand 49,76%, noteaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului

Aproximativ 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului 2013, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale.

BACALAUREAT 2013. DEZASTRU la Bacul olimpicilor: Jumatate dintre ei au picat.

Jumatate dintre absolventii de liceu care au sustinut examene in sesiunea speciala de bacalaureat 2013, care s-a desfasurat la Ploiesti, au picat bacalaureatul, unii reusind sa obtina, la matematica, note de 1,20 sau 1,45, trei candidati fiind eliminati pentru fraudarea examenului, potrivit Mediafax. Potrivit sefului Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, profesorul Horia Toma, un numar de 104 dintre cei 209 candidati care au sustinut bacalaureatul in sesiunea speciala organizata anul acesta .

Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013: Prima proba va avea loc pe 10 iunie

Luni se da startul la inscrierile pentru examenul de Bacalaureat 2013. Elevii de clasa a XII-a au intrat in febra ultimelor pregatiri pentru cel mai important test de pana acum, de care depinde viitorul lor.

BACALAUREAT 2013 Subiecte diferite la Fizica si la Chimie, la proba optionala de la Bac-ul olimpicilor

196 de candidati au sustinut miercuri proba scrisa, la alegere, din cadrul Bacalaureatului special 2013. Cei de la profilul Real au avut parte de subiecte diferite la Fizica si la Chimie, in functie de numarul de ore parcurse si de materia specifica fiecarui profil.

Dragnea, despre Programul Operational Regional: Toti indicatorii stabiliti initial au fost depasiti. Gradul de absorbtie propus pana la sfarsitul lui 2013, peste 50%

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat marti ca, pana la aceasta ora, toti indicatorii stabiliti initial in cadrul Programului Operational Regional au fost depasiti cu peste 100%. Dragnea a precizat, in ceea ce priveste evolutia gradului de absorbtie la nivelul POR, tinta propusa pana la sfarsitul lui 2013 este de peste 50%, astfel incat pana in 2015 gradul de absortie sa fie de 100%.

VIDEO Dragnea, despre Programul Operational Regional: Toti indicatorii stabiliti initial au fost depasiti. Gradul de absorbtie propus pana la sfarsitul lui 2013, peste 50%

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat marti ca, pana la aceasta ora, toti indicatorii stabiliti initial in cadrul Programului Operational Regional au fost depasiti cu peste 100%. Dragnea a precizat, in ceea ce priveste evolutia gradului de absorbtie la nivelul POR, tinta propusa pana la sfarsitul lui 2013 este de peste 50%, astfel incat pana in 2015 gradul de absortie sa fie de 100%.

BACALAUREAT 2013 Drumul de la Liceul Olimpicilor la Universitatea Cambridge, din Marea Britanie

Vlad Gavrila este in clasa a XII-a, la Liceul International de Informatica din Bucuresti, si are 11 medalii internationale, anul trecut obtinand aurul la Informatica. Anul acesta a trecut prin Bac-ul olimpicilor, pentru a putea participa la Balcaniada din vara, iar in toamna vrea sa mearga la studii la Cambridge.

BACALAUREAT 2013 Olimpicii si sportivii dau ultima proba scrisa, la materia optionala

Tinerii care s-au inscris la sesiunea speciala a Bacalaureatului olimpicilor trec miercuri prin ultima proba scrisa, la materia optionala a profilului. Pe 30 mai se vor afisa rezultatele partiale, inainte de contestatii.

BACALAUREAT 2013 Olimpicii sustin proba obligatorie de profil

Elevii de clasa a XII-a care vor participa la vara la olimpiade si competitii internationale sustin, marti, proba obligatorie de profil, urmand ca miercuri, ei sa dea examenul scris la proba la alegere. Saptamana trecuta, liceenii au dat probele orale la romana, o limba straina si competentele digitale, iar luni, 27 mai, au sustinut proba scris de la limba romana, doi spotivi fiind eliminati din examen pentru frauda.

Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013. Peste 3.800 de elevi buzoieni se pregatesc pentru examenul din iunie

Elevii din ultimul an de liceu, dar si cei care nu au reusit, in anii trecuti, sa promoveze Bacalaureatul, se pot inscrie, incepand de astazi, pentru sesiunea iunie-iulie a examenului. in judetul Buzau, sunt asteptati la inscrieri peste 3. 800 de elevi, atat din seria curenta, cat si din seriile anterioare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )