Libnet.ro
UNICEF

13:00

BACALAUREAT 2013 Subiecte diferite la Fizica si la Chimie, la proba optionala de la Bac-ul olimpicilor

Adevărul Adevărul,
BACALAUREAT 2013 Subiecte diferite la Fizica si la Chimie, la proba optionala de la Bac-ul olimpicilor

196 de candidati au sustinut miercuri proba scrisa, la alegere, din cadrul Bacalaureatului special 2013. Cei de la profilul Real au avut parte de subiecte diferite la Fizica si la Chimie, in functie de numarul de ore parcurse si de materia specifica fiecarui profil. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2013 Olimpicii si sportivii dau ultima proba scrisa, la materia optionala

Tinerii care s-au inscris la sesiunea speciala a Bacalaureatului olimpicilor trec miercuri prin ultima proba scrisa, la materia optionala a profilului. Pe 30 mai se vor afisa rezultatele partiale, inainte de contestatii.

BAC 2013 Cum s-a produs diferentierea subiectelor de BAC la Matematica, Fizica si Chimie pentru liceele slab cotate si de ce nu se schimba diploma de bacalaureat

Elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, potrivit statisticilor de pana acum, vor avea la bacalaureatul din 2013 subiecte diferite de ale celorlalti elevi la materiile mai dificile. Cum s-a ajuns la aceasta schimbare, care ar putea conduce la schimbari majore in rata promovabilitatii la BAC anul acesta? Printr-o miscare discreta a fostului ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, facuta in plina criza politica in vara anului 2012. Citeste in articol mecanismul prin care elevii de la liceele slab cotate au primit cadou subiecte diferite la bacalaureatul 2013.

Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013: Prima proba va avea loc pe 10 iunie

Luni se da startul la inscrierile pentru examenul de Bacalaureat 2013. Elevii de clasa a XII-a au intrat in febra ultimelor pregatiri pentru cel mai important test de pana acum, de care depinde viitorul lor.

BACALAUREAT 2013. DEZASTRU la Bacul olimpicilor: Jumatate dintre ei au picat.

Jumatate dintre absolventii de liceu care au sustinut examene in sesiunea speciala de bacalaureat 2013, care s-a desfasurat la Ploiesti, au picat bacalaureatul, unii reusind sa obtina, la matematica, note de 1,20 sau 1,45, trei candidati fiind eliminati pentru fraudarea examenului, potrivit Mediafax. Potrivit sefului Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, profesorul Horia Toma, un numar de 104 dintre cei 209 candidati care au sustinut bacalaureatul in sesiunea speciala organizata anul acesta .

BACALAUREAT 2013 Olimpicii sustin proba obligatorie de profil

Elevii de clasa a XII-a care vor participa la vara la olimpiade si competitii internationale sustin, marti, proba obligatorie de profil, urmand ca miercuri, ei sa dea examenul scris la proba la alegere. Saptamana trecuta, liceenii au dat probele orale la romana, o limba straina si competentele digitale, iar luni, 27 mai, au sustinut proba scris de la limba romana, doi spotivi fiind eliminati din examen pentru frauda.

BACALAUREAT 2013 Olimpicii sustin, astazi, prima proba scrisa de la Bac, la limba romana

Elevii de clasa a XII-a care vor participa la vara la olimpiade si competitii internationale sustin luni, 27 mai, proba scrisa de la limba si literatura romana. Saptamana trecuta, liceenii au dat probele orale la romana, o limba straina si competentele digitale.

Bacalaureat 2013: Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului

Aproape 50% dintre candidati au promovat sesiunea speciala a bacalaureatului 2013, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale. Potrivit unui comunicat al MEN, din totalul celor 209 de candidati care au sustinut examenele in sesiunea speciala de bacalaureat pentru absolventii de liceu participanti la loturile nationale largite ce se pregatesc pentru olimpiadele si concursurile internationale, 104 au promovat, reprezentand 49,76%, noteaza Agerpres.

BAC 2013 Marea noutate: Elevii de la Tehnologic vor avea subiecte diferite fata de celelalte filiere / Subiecte diferentiate la Limba romana pentru profilul Real si cel Umanist

Bacalaureatul 2013 aduce o noutate majora pentru absolventii de liceu: elevii de la profilul Real, precum si cei de la filierele Tehnologica si Vocationala vor avea de rezolvat subiecte diferite la examenul de Limba si literatura romana fata de absolventii de la profilurile Umanist si Pedagogic. Modificarea a fost introdusa de anul trecut prin modelele de subiecte pentru BAC publicate pe edu. ro, dar aceasta schimbare nu apare si in metodologie. O alta modificare a fost realizata si in structura subiectului al II-lea din cadrul probei scrise de Limba si literatura romana, precum si la diferentierea subiectelor la examenul de Matematica pe filiere, unde elevii de la Tehnologic vor avea de rezolvat alte cerinte fata de cei de la Stiintele naturii. Vezi in articol, punct cu punct, modificarile la sesiunea din iunie a Bacalaureatului 2013.

BACALAUREAT 2013 Drumul de la Liceul Olimpicilor la Universitatea Cambridge, din Marea Britanie

Vlad Gavrila este in clasa a XII-a, la Liceul International de Informatica din Bucuresti, si are 11 medalii internationale, anul trecut obtinand aurul la Informatica. Anul acesta a trecut prin Bac-ul olimpicilor, pentru a putea participa la Balcaniada din vara, iar in toamna vrea sa mearga la studii la Cambridge.

Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013. Peste 3.800 de elevi buzoieni se pregatesc pentru examenul din iunie

Elevii din ultimul an de liceu, dar si cei care nu au reusit, in anii trecuti, sa promoveze Bacalaureatul, se pot inscrie, incepand de astazi, pentru sesiunea iunie-iulie a examenului. in judetul Buzau, sunt asteptati la inscrieri peste 3. 800 de elevi, atat din seria curenta, cat si din seriile anterioare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )